Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » S. O. s. a barátom félreértelm...

S. O. s. a barátom félreértelmezett valamit, és úgy néz ki, hogy csütörtökön fekszünk le először. Nagy a kavar, mit tegyek? Többi lent.

Figyelt kérdés
szóval, egy beszélgetést mindketten máshogy értelmeztünk. ő úgy tudja, hogy csütörtökön, holott én még csak 5 hónap után terveztem. mindkettőnknek ez az első, félek, hogy megbántom, ha nemet mondok. szerintetek mindegy már az a pár hónap? nem nagyon érzem magam rá késznek, de 1 éves kapcsolat (fiatalon jöttünk össze). megbánnám? ti mit tennétek? előre is köszi,
2012. febr. 13. 19:10
1 2 3
 21/24 anonim válasza:

Szerintem ha kétségeid vannak, ne tedd! Ha nem érzed magad késznek, akkor nem fogja azt az érzést nyújtani, és úgy fogod érezni, hogy csak a barátod felhasználta a tested a saját örömszerzéséhez. Kár lenne ha ilyen élmény lenne az első.

Az élet túl rövid ahhoz, hogy kihagyjál belőle jó dolgokat. Olyan izgalmas egy párkapcsolat elején, amikor először érinti meg a kezed, az első csókok. Szerintem élvezd ki ezeknek az örömöknek a szépségét, amíg csak lehet, és ne siettesd a dolgokat, mert azzal csak magad fosztod meg egy csomó jó élménytől. Tudtad pl. hogy akár tízféleképpen is lehet csókolózni? De mindez már nem lesz akkora élmény szex után. Ezeket előtte kell felfedezni. Gondolj arra, hogy leszel egyszer húszonéves és harmincéves is. Jó lenne, ha arra az időre is tartogatnál valami felfedeznivalót.

2012. febr. 15. 12:16
 22/24 A kérdező kommentje:
:) igazad van, utolsó. amiket leírtál, abból rengeteget felfedeztünk, és teljesen igaz.:)
2012. febr. 15. 19:03
 23/24 anonim ***** válasza:

amig dátumokhoz akarod kötni... addig NE...

majd amikr azt érzed hogy AKAROD, hogy őt akarod, azt akarod hogy magáévá tegyen ott akkor azonnal! na majd akkor veszitsd el... !

2012. febr. 15. 23:49
 24/24 anonim ***** válasza:

tegnap 12:16

Ez azért kicsit nem így van!

Most kell felfedezni a másikat!!! 2 év múlva talán már együtt sem lesznek! 30 éves korára már túl lesz a 10-en is. :) Úgyhogy mindig lesz kit felfedezni! :)

2012. febr. 16. 21:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!