Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » S. O. s. a barátom félreértelm...

S. O. s. a barátom félreértelmezett valamit, és úgy néz ki, hogy csütörtökön fekszünk le először. Nagy a kavar, mit tegyek? Többi lent.

Figyelt kérdés
szóval, egy beszélgetést mindketten máshogy értelmeztünk. ő úgy tudja, hogy csütörtökön, holott én még csak 5 hónap után terveztem. mindkettőnknek ez az első, félek, hogy megbántom, ha nemet mondok. szerintetek mindegy már az a pár hónap? nem nagyon érzem magam rá késznek, de 1 éves kapcsolat (fiatalon jöttünk össze). megbánnám? ti mit tennétek? előre is köszi,
2012. febr. 13. 19:10
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:

Basszus ezt neked kéne érezned...

"nem nagyon érzem magam rá késznek"

"hát, a meleg 3-szor végigfutott rajtam, mikor megtudtam."

Szerintem jobb, ha vártok még vele.

2012. febr. 13. 19:21
 12/24 A kérdező kommentje:
értem. köszi.
2012. febr. 13. 19:25
 13/24 Jubilee ***** válasza:
100%
A nem nagyon érzem magam késznek mondatodban ugye tudod, hogy ott a válasz. Ne azért szeretkezz a barátoddal, mert ő akarja! Neked ugyanúgy akarnod kell, különben nem lesz jó! Szerintem beszéld meg vele, hogy még szeretnél várni! Ha pedig megteszed, akkor védekezzetek, nehogy nem kívánt terhesség legyen! 31N
2012. febr. 13. 19:35
 14/24 anonim ***** válasza:

Hát ha már egy éve együtt vagytok ....

De végül is amit nem akarsz azt ne erőltesd !!!

Bár szerintem ha már egy éve együtt vagytok akkor nem kell attól tartanod hogy csak a szexre megy biztos megvárná még azt a pár hónapot is és meg értene . Csak mond el neki ! Amúgy nem hinném hogy ez a pár hónap alatt olyan sok minden változna . Egy a lényeg akárhogy is alakul védekezzetek !!!!! Gumi bogyó minden !!!

2012. febr. 13. 19:37
 15/24 A kérdező kommentje:
köszönöm az utolsó két válaszoló kommentjét.:)
2012. febr. 13. 19:51
 16/24 anonim ***** válasza:

Én csak azt nem értem,hogy hogy lehet így előre eltervezni,hogy 5 hónap múlva fogsz lefeküdni vele.Honnan tudod,hogy akkor kész leszel rá?Nem értem ezeket az előre eltervezéseket...nálunk a párommal nem így ment a dolog(bár az is igaz,hogy én 20 voltam az elsőnél).

Egyébként amondó vagyok,mint az előttem válaszolók:ha nem akarod,ne tedd meg,az első szeretkezés elég fontos dolog és inkább legyen majd egy kellemes emlék,mint olyan,amire rossz visszatekinteni.

2012. febr. 13. 20:04
 17/24 A kérdező kommentje:
jogos. 5 hónap múlva lennénk másfél évesek, fontos dátumot akartam. :)
2012. febr. 13. 20:18
 18/24 anonim ***** válasza:
Én szerintem annyira nem durván korai és egy éves kapcsolat az már rendelkezik egy érzelmi töltettel egy azért emlékeim szerint én már 15 évesen nagyon érdekelt voltam a témában az ,hogy 1 évet kibírt az eléggé jeles tőle .Szerintem az hogy nem érzed azt hogy készen állnál nem abból fakad ,hogy nem bízol a pasidban hanem tudatlanság valamilyen téren (ne vedd rossz értelemben ). Kérj tőle haladékot kicsit nézzetek utána a szexnek és beszéljétek meg előre hogy mit terveztek és hogyan . És még annyit ,hogy amikor csináljátok jelez vissza neki őszintén meg ,hogy mire vágysz szexuálisan , mert ha félre informálod akkor azzal nagy problémákat tudsz okozni , még ha te jó indulatból füllentesz is így elsőnek még nem fogjátok érteni egymás testbeszédét ezért érdemes vissza jelezni egymásnak szavakban .
2012. febr. 13. 21:53
 19/24 anonim ***** válasza:

Ha azért nem vagy kész mert szerinted a naptárad még nemet mondana akkor hülye vagy! Ha azért nem mert félsz, akkor a srácnak kéne meggyőznie téged!

Ha akarod tedd ha nem akarod ne tedd, de félni nem kell! Ez a lényeg! Ha már kívánod akkor csak akkor fogod megbánni ha a fiú vagy te vagy egy harmadik extrém lehetetlen módon elbénázzátok, vagy ha hülye vagy!

27F

2012. febr. 13. 22:18
 20/24 anonim válasza:
HA megkérdezted akkor le ne feküdj vele csak ha készen állsz rá, mond meg neki kerek perec.
2012. febr. 14. 00:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!