S. O. s. a barátom félreértelmezett valamit, és úgy néz ki, hogy csütörtökön fekszünk le először. Nagy a kavar, mit tegyek? Többi lent.
Basszus ezt neked kéne érezned...
"nem nagyon érzem magam rá késznek"
"hát, a meleg 3-szor végigfutott rajtam, mikor megtudtam."
Szerintem jobb, ha vártok még vele.
Hát ha már egy éve együtt vagytok ....
De végül is amit nem akarsz azt ne erőltesd !!!
Bár szerintem ha már egy éve együtt vagytok akkor nem kell attól tartanod hogy csak a szexre megy biztos megvárná még azt a pár hónapot is és meg értene . Csak mond el neki ! Amúgy nem hinném hogy ez a pár hónap alatt olyan sok minden változna . Egy a lényeg akárhogy is alakul védekezzetek !!!!! Gumi bogyó minden !!!
Én csak azt nem értem,hogy hogy lehet így előre eltervezni,hogy 5 hónap múlva fogsz lefeküdni vele.Honnan tudod,hogy akkor kész leszel rá?Nem értem ezeket az előre eltervezéseket...nálunk a párommal nem így ment a dolog(bár az is igaz,hogy én 20 voltam az elsőnél).
Egyébként amondó vagyok,mint az előttem válaszolók:ha nem akarod,ne tedd meg,az első szeretkezés elég fontos dolog és inkább legyen majd egy kellemes emlék,mint olyan,amire rossz visszatekinteni.
Ha azért nem vagy kész mert szerinted a naptárad még nemet mondana akkor hülye vagy! Ha azért nem mert félsz, akkor a srácnak kéne meggyőznie téged!
Ha akarod tedd ha nem akarod ne tedd, de félni nem kell! Ez a lényeg! Ha már kívánod akkor csak akkor fogod megbánni ha a fiú vagy te vagy egy harmadik extrém lehetetlen módon elbénázzátok, vagy ha hülye vagy!
27F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!