Mennyire elítélendő " nem a pasiddal" lefeküdni elősször?
Kedves utolsó. Lehet h a férfiaknál ez kicsit másképp megy. Sok ismerősötől hallottam (lányok) h megbánták h nem olyannal vesztették el akibe szerelmesek voltak.
Sőt én azt mondom neked h majd 2 évig voltam azzal akivel elvesztettem és akkor szerettem, de kicsit bánom h nem a mostani párommal vesztettem el mert vele minden jobb és könyebb
1. te tudod, hogy mi a jó neked, nehogy már mások mondják meg, hogy mit csinálj. aki a szexuális életed alapján ítél meg..nos aki velem ezt teszi, azon csak nevetek.
2. ha meg akarod tenni, úgyis meg fogod tenni.
3. nekem személy szerint az a véleményem, hogy jobb olyannal elveszíteni, aki iránt nem érzel úgy semmit. kevésbé sérülhetsz érzelmileg (szerintem legalábbis így van)
már nem aktuális a téma de köszönöm a válaszokat:)
Nem fogok ezzel a gyerekkel lefeküdni mert kiderült, hogy még a balf.szabbnál is nagyobb balf.sz!:D Igazatok volt teljesen:)!
Én már csakazért is leírom a véleményem. :D Hátha később hasznát veszed.
Én első komolyabb barátommal feküdtem le először, de nem voltam belé szerelmes. Szerettem meg bírtam, de igazából ennyi.
És sosem bántam meg, hogy vele történt, mert figyelt rám. Az elsőt nem igazán lehet 100%-ra produkálni, ott inkább az a fontos, hogy a srác törődjön veled. Ha ez nincs meg, akkor hiába vagy te őrülten szerelmes abba a másikba, kegyetlen sz.r lesz az egész.
Mostani barátomba vagyok először igazán szerelmes, de annyira édesmindegy nekem, hogy már nem voltam szűz, amikor összejöttünk. Sőt nekem egyéjszakás kalandjaim is voltak szingliségem alatt, mégsem indultam el a lejtőn, ahogy valaki itt írta.
Ez mind egyéni döntés, és azért, mert valaki csinál valamit, úgy mint mások, még nem lesz automatikusan olyan, mint más.
Bár én soha életemben nem törődtem azzal, hogy mi menő, mi divat, mit miért csinálnak mások, én mindent úgy és azért csináltam, mert nekem jó volt. :D
A mostani barátommal a legjobb a szex, de nem azért mert szeretem, hanem mert egyszerűen tud. :D A szerelemtől nem lesz jobb a szex, de azért dob rajta. :D Ezt sem tizenévesen fogod megérteni, amikor még tapasztalatlan vagy, hanem majd később, ha már többször szexeltél, és hiába van egy párod, akivel szerelmesen überpislogtok egymásra meg simogat, de életedben még egyszer nem tudtál eljutni a csúcsra. Akkor nem sokat számít, hogy mennyire vagy szerelmes.
De mindezek ellenére én inkább azt javaslom, hogy egyéjszakásra ne áldozd a szüzességed. Lehet sima párkapcsolatod lamúr nélkül, és úgy is lehet jó a dolog, egyéjszakás szerintem csak akkor jó, hamár van némi tapasztalatod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!