Én egy 18 éves fiú vagyok! Ciki az ha még szűz vagyok és hogy még nem volt párkapcsolatom?
19:44-es vagyok!
Nyugodtan pontozzatok le nem érdekel, de a véleményem akkor sem változik!
19:44-es
én szívesn megnéznélek és viccen kívül beszélgethetnénk pl mert én is valahogy így vok mint te csak fiuba 17/f azt mondják rolam is hogy jo képű vagyok
Hát nem ciki csak nem jellemző ebben a korban már. 13-14 évesek vesztik el..(amit persze ellenzek)
De annyiból jobb hogy valószínűleg tapasztaltabb csajjal lesz az első és élvezni fogod;)
Nem kell ettől rosszul érezned magad, egyáltalán nem biztos, hogy nem tudod majd, mit tegyél. Viszont ne csak pozitív válaszokat várj, hiszen abba is belegondolhatnál, hogy egy lánynak szüksége van arra, hogy a fiú odafigyeljen rá, különböző helyzetekben tudja, hogy kell viselkedni. Van, aki még sok barátnő után sem tudja, hogy kell bánni egy lánnyal, van aki hamar ráérez. Ha te az utóbbi vagy, akkor nincs mitől tartanod, de ezt majd úgyis a helyzet dönti el. És az, hogy szűz vagy, egyáltalán nem ciki, talán mivel elég gyakran kezdik a szexuális életet 14-15 évesen, ezért érzed már "öregnek" magad. De nem kell elsietni, majd a megfelelő lánynál fogod csak érezni, hogy vele akarod megtenni. Én sikeres párkapcsolatokat kívánok neked:)
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!