Én egy 18 éves fiú vagyok! Ciki az ha még szűz vagyok és hogy még nem volt párkapcsolatom?
Figyelt kérdés
2009. jún. 2. 20:35
11/37 anonim válasza:
Nem ciki, 1 cipőben járunk, mongyuk nekem nem is kell különösebben csaj
12/37 anonim válasza:
úh előző vagyok és b*****szott hülyén jött ki a dolog, nem vagyok bzi csak nincs időm a csajokra tanulmányok, munka és kondi mellé XD
14/37 anonim válasza:
egyáltalán nem ciki:) szerintem kimondottan aranyos:) és értékelésre méltó, mert nem vagy "elhasználva"
15/37 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen! :):):)
2009. jún. 4. 18:08
17/37 anonim válasza:
Nem ciki, viszont az első barátnődnek nem lesz túl jó, ha még tapasztalatlan vagy a lányokkal szemben. Az én barátom is 18 éves és néha nagyon nem tudja, hogy kell bánni velem..mert még nem volt lánnyal kapcsolata.
18/37 anonim válasza:
Én is imádom a szűz fiukat!!a barátommal együtt vagyunk fél éve,Ő most 19,én én vettem el a szüzességét!Persze,nem ment egyből minden tökéletesen,de ettől volt szép a dolog.És mostmár minden tökéletes. :)
19/37 anonim válasza:
te aki ezt írta: "Nem ciki, viszont az első barátnődnek nem lesz túl jó, ha még tapasztalatlan vagy a lányokkal szemben. Az én barátom is 18 éves és néha nagyon nem tudja, hogy kell bánni velem..mert még nem volt lánnyal kapcsolata."
és akkor a barátom miért béna? azt se tudja hogy a csiklom érzékeny és lassan közelítsen(még nyalni se hajlandó), pedig saját bevallása alapján 6 barátnője volt már előttem. ő még azt se mondhatja hogy kezdő. de szerintem nem sokáig lesz a barátom.
20/37 anonim válasza:
Egyáltalán nem ciki!
Én 18 éves lány vagyok és én is szűz!
Ja és még barátom sem volt soha pedig nem vagyok csúnya!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!