Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Lehetséges az első sextől egy...

Lehetséges az első sextől egy lilás csík a lány szeme alatt?

Figyelt kérdés
Azért kérdezem mert a barátnőm azt mondja ne csináljuk még mert utána 1-2 napig lilás csik lesz a szeme alatt.
2008. ápr. 6. 21:46
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
100%
Akkor mondd meg neki hogy találjon ki jobb kifogást mondjuk a jó öreg fáj a fejem szöveget, mert ettől röhögnöm kell! hahaah! Max ha lefejeled akkor lesz lila csík a szeme alatt;)
2008. ápr. 6. 22:08
 2/25 anonim ***** válasza:
100%
Az is roppant érdekes hogy honnan a francból tudja, ha még sosem csinálta?!
2008. ápr. 6. 22:09
 3/25 anonim ***** válasza:
92%

Jaj de cukker kifogás!!!

1100000 pontot neki!!

Jaj barátom ezt el ne hidd már!

Megverted?mert akkor tudom csak elképzelni...

Nem bírom az iyleneket,akik nem egyenesek yilen téren...mondja ki őszintén,hogy miért nem akarja,még mindíg jobb mint ekkora baromságot hazudni...

2008. ápr. 6. 22:18
 4/25 anonim válasza:
100%
:D
2008. ápr. 6. 22:33
 5/25 anonim ***** válasza:
100%
A szeme alatt???? Mi köze a szemnek a szexhez?? Ilyen szöveggel még várjatok a szexre, biztos ti is 13 évesek vagytok.
2008. ápr. 6. 22:35
 6/25 anonim ***** válasza:
100%

Ez tényleg cuki! :)

Egyébként sötét karika tényleg lehet mindkettőtök szeme alatt- de csakis másnap a fáradtságtól, ha egész éjszaka szexeltek :)

(Persze majd akkor, ha felnőttetek a dologhoz...)

2008. ápr. 6. 22:41
 7/25 anonim ***** válasza:
100%
Egyet értek az elöttem szolokkal!! ez nagyon nagy hülyeség .... mond neki hogy mondja azt akkor már hogy megjött neki vagy fáj a feje vagy a haja...de hogy lila csik :D ez vicces XD kérdezd meg tőle hogy mitől lenne ott lila csik...meg hogy honan veszi ezt..ha még nem is szexelt...!!
2008. ápr. 6. 22:47
 8/25 anonim ***** válasza:
100%

Nekem akkor szokott lila csík lenni a szemem alatt,ha nem alszom ki magamat,vagy sikerül egy kicsit többet inni,vagy lefejelnek:)De a szextől pont szép kisimult az ember.

Szerintem ne eröltesd ezt a szex témát a csajjal.Ha nem akarja,hát várjál rá...

2008. ápr. 7. 06:43
 9/25 anonim ***** válasza:
73%
Hagyd ott a picsába! lol
2008. ápr. 7. 07:59
 10/25 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem még csak nem áll készen a dologra és ezért talál ki ilyen butuska kifogásokat! Várj addig, amíg ő is szeretné és ne erőltesd a dolgot!
2008. ápr. 7. 15:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!