Lányok mit gondolnátok arról a fiúról, aki eltitkolja előletek a szüzességét 20 évesen?
Figyelt kérdés
2009. jún. 2. 17:43
1/10 anonim válasza:
azt, h szégyelli elmondani, pedig nem kell, nem ciki a szüzesség!
2/10 anonim válasza:
Tudod, sok lány (a rendesebbik lányok) még szeretik is, ha egy fiú velük van először! Nem szégyen! Sőt, ha van barátnőd, és együtt lesztek, még büszke is leszel rá, hogy ő volt neked az első... akit a legjobban szeretsz! :)
3/10 anonim válasza:
Szerintem sem ciki és ha a lány tapasztaltabb akkor tud majd irányitani h mi jó neki. Az én barátom 23 volt mikor elvesztette velem. Én mutattam meg mindent és egyáltalán nem éreztem cikinek h én vagyok a tapasztaltabb.
4/10 anonim válasza:
Azt gondolnám, hogy nem bízik meg bennem, nem őszinte, és nem tart méltónak arra, hogy a titkait megossza velem. Utána hogyan várja el tőlem, hogy én soha nem hazudjak neki? Ha viszont elmondja, hatalmasat nő a szememben, mert megtisztel a bizalmával. Az meg, hogy szűz, nem ciki, és engem nem is zavarna. Egyszer mindent el kell kezdeni. Ha már olyan a viszonyod el lánnyal, akkor "valld be neki". Azért tettem idézőjelbe, mert ez nem bűn, amit szégyelni kell. Ne ronts egy kapcsolatot el azzal, hogy hazudsz egy ilyen fontos kérdésben.
5/10 anonim válasza:
Mit kell ezen titkolni? Nem szégyen az! Sőt!
Ki is hullott vna a hajam, ha a párom előttem már x számú csajjal szexelt vna!!!
6/10 anonim válasza:
én is ismerek olyan srácot aki 20 évesen szűz.
szerintem se ciki.
7/10 anonim válasza:
Jaj hát szerintem picit szánalmas letagadni,mert ugy is kiderül.Igen tudom,majd biztos irják itt,hogy de az én barátom az elsőnél is igymegugy ú d ejó volt,de azért valljuk be nem születik senki csődörnek.. ergo felesleges "eltitkolni",ugy is kiderül,és az ott nagyon ciki. Nekem hazudtak már ezzel kapcoslatban,és ki is derült,ahogy szexre került a sor..nagyon gáz volt..persze nem nekem:-)
8/10 anonim válasza:
Szerintem sem ciki ha szűz és nem kell szégyelni,titkolni,csak egy belevaló csajszi kell neki hogy megtörjön!
9/10 anonim válasza:
Én boldog voltam, amikor a párom 24 évesen szűz volt! Nem kellett az agyában lévő idegen cicik, miegymások emlékével megküzdenem. Azóta is klassz az ágyban, nincs semmi hátrány abból, hogy a korai éveiben visszafogta magát.
10/10 anonim válasza:
szerintem sem cikis!:) Az én párom 21 volt, és akkor szeretkezett velem elsőnek. én is első voltam neki. Jó érzés, hogy egymáshoz került a szüzességünk, és azóta is együtt vagyunk. ez nem ciki, valóban akiknek nem az számít, hogy jól megdöngöljék őket, azok nagyra tudnak értékelni egy férfi szüzességet :P szerintem kifejezetten aranyos :)
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!