Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Zavarja a fiúkat, ha kiderül...

Zavarja a fiúkat, ha kiderül egy lányról, hogy 18évesen még szűz?

Figyelt kérdés
2012. febr. 9. 18:04
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%

azért abba ne éld bele magad, hogy örökké azzal maradsz aki elvette-veszi majd a szüzességed, mert koppanás lesz a vége. de mindenképpen törekedj a tartós kapcsolatra.

engem egyáltalán nem zavarna. manapság már nem divat ha egy lány tapasztalatlan az ágyban, sokan cikinek tartják, de szerintem csak előny, persze ha van a srácnak türelme! inkább legyél szűz mintsem nagy ku*rva! a szex is csak olyan mint a biciklizés! ha meg akarod tanulni akkor csak gyakorolni kell és pik-pak belejössz. 18 évesen még nem maradtál le semmiről. szóval én csak örülnék egy szűz lánynak! de azért ne lakatold le a bugyid :D

24f

2012. febr. 9. 20:07
 12/19 anonim ***** válasza:
100%

Engem személy szerint nem zavar.

Sőt megtisztelő ha egy szűz lányt én "járathatok" be.

2012. febr. 9. 20:25
 13/19 V. Péter válasza:
A férfiaknál nőknél az ilyen dolog fordítottan arányos. Mivel ha egy csaj megtudja h egy srác 18 évesen még szűz az általában lúzer. De ugye fordítva nagyon szereti ka srácok ezt mivel vagy eddig nem találtál olyat aki jó lett volna vagy csúnya vagy. De ilyen hogy akivel előszőr szexelsz azzal maradsz életed végéig nemjó. Inkább ha egy sráccal akarsz ismerkedni aki tetszik annak ne áruld el hogy szűz vagy amíg oda nem kerültök.
2012. febr. 10. 19:38
 14/19 A kérdező kommentje:
Eddig egyik barátomat sem zavarta, de mind nagyon akarta, de én még szerettem volna őket jobban megismerni , hisz az ember csak egyszer vesztheti el,
2012. febr. 10. 20:58
 15/19 anonim ***** válasza:

Nem. Sőt :) Most olyanra hajtok aki szintén szűz...

19f

2012. febr. 11. 15:55
 16/19 A kérdező kommentje:
Ilyen korban kevés szűz fiú van, pedig nekem jobb lenne olyan, aki nem feküdt össze mindenféle nővel.
2012. febr. 11. 19:00
 17/19 anonim válasza:
Nem csak a mesékben van olyan, hogy az első az utolsó! Nekem a vőlegényem volt az első.
2012. febr. 11. 23:14
 18/19 anonim válasza:
Jó, ha te vagy neki az első, de nem katasztrófa, ha nem, lényeg, hogy te legyél az utolsó! :)
2012. febr. 11. 23:16
 19/19 Kovács Éva Magdolna válasza:
A fiuknak az dicsőség ha te szűz lány vagy. mert nyeregben élzik magukat hogy ővék ez a megtisztelő feladat.
2012. febr. 13. 08:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!