Ciki, ha 18évesen még szűz vagyok?
Figyelt kérdés
Haverjaim érdekesen néznek rám, pedig eddig akik lányok közelemben voltak, mind azok a tipikus ku..ák voltak, és nem velük szeretném elsőnek, nem az a típus vagyok, aki bárkivel, bárhol, az igazi szerelemre várok. Egyik régi haverom 19 évesen vesztette el, azóta már eljegyezte a lányt. Persze voltak már úgymond pettingelések, meg hasonlók :-D .Szerintetek ez gáz?2010. dec. 11. 23:12
1/21 anonim válasza:
nem
de még hány ilyen kérdés lesz??
2/21 A kérdező kommentje:
ahány történet :D
2010. dec. 11. 23:15
3/21 anonim válasza:
Ez egy olyan személyes dolog, amit mindenkinek magával kell lefuttatni. Semmi köze hozzá a haveroknak, és főleg a GYIK-tanácsadóknak. (Szerintem...)
4/21 A kérdező kommentje:
de azért az ember kíváncsi a társadalom véleményére
2010. dec. 11. 23:25
5/21 Funktasztikus válasza:
pont ezt akartam kérdezni...de minek ide történet?? a lényeg ugyan az..
6/21 anonim válasza:
Hol nem szarom le a társadalmat? Rájuk tartozik?
7/21 Funktasztikus válasza:
am jah magadra halgass egy tömeg idiótáért nehogy tönkre tedd az életed mert aztmondják!
8/21 anonim válasza:
Ugyan már miért lennél problémás !
Elsö alkalom csak egy van.Azt meg kell ünnepelni,ki kell élvezni.Mivel abszolut privát dolog elvileg senkinek semmi köze hozzá.És pont.
9/21 anonim válasza:
Én 19 voltam amikor elvesztettem egy muskátlival.
10/21 anonim válasza:
sztem nem gáz de nem is kell tartogatnod a szüzességed.
Én 15 voltam .
17/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!