Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Ciki, ha 18évesen még szűz...

Ciki, ha 18évesen még szűz vagyok?

Figyelt kérdés
Haverjaim érdekesen néznek rám, pedig eddig akik lányok közelemben voltak, mind azok a tipikus ku..ák voltak, és nem velük szeretném elsőnek, nem az a típus vagyok, aki bárkivel, bárhol, az igazi szerelemre várok. Egyik régi haverom 19 évesen vesztette el, azóta már eljegyezte a lányt. Persze voltak már úgymond pettingelések, meg hasonlók :-D .Szerintetek ez gáz?
2010. dec. 11. 23:12
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:

Ajjaj! Ez barátocskám főbenjáró bűn! Az első fára akaszd fel megad, ilyet nem lehet megengedni szégyen és gyalázat! Nézd meg itt vagyok például én 13 éves vagyok és már nem vagyok szűz! Na ehhez mit szólsz?

én ehez csak annyit tudok mondani hogy ennyi erővel felnyomhatott volna 1 gyufát is annak a végén is van 1 makk csak másból van:D de a te "tököd" azonos méretileg hosszba mindenben

2010. dec. 15. 02:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!