Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » A sperma íze mihez hasonlít?...

A sperma íze mihez hasonlít? Vagy milyen az íze?

Figyelt kérdés
A barátomnak szeretnék örömet okozni,de félek,hogy milyen az íze,mert nem akarok hányni vagy rosszul lenni előtte.
2012. febr. 7. 23:05
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Ha kívánod a barátod és nem hányod el a farkától magad, nem hiszem, hogy hányni fogsz. Nem az a lényeg, hogy finom legyen, íze legyen. Hanem az élvezet, a sex....ki is köpheted akár. Amit nem kívánsz, azt viszont ne csináld.
2012. febr. 7. 23:08
 2/8 anonim válasza:
81%
igaza van teljesen az előttem szólónak, de azt hozzátenném h általában keserű, attól függően h mit evett,ivott... azt olvastam, ha ananászt eszik akkor édesebb lesz ,ki kéne próbálni... de én képtelen vagyok lenyelni... ettől függetlenül nagyon szeretem a párom .
2012. febr. 7. 23:17
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Én már kóstoltam a magamét, de nem tudnám megmondani, hogy mihez hasonlít. Kicsit tényleg kesernyés, de ezt ne úgy képzeld, hogy olyan mint a tonic. Nem olyan. Nem undortkeltő az íze, tehát hányni nem fogsz tőle, csak ha arra gondolsz, hogy hánynod _kéne_. 29F
2012. febr. 7. 23:41
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
nem igazán lehet hasonlítani semmihez sem egyrészt, másrészt meg mindenkinek más... próbáld ki azt, h mondjuk a szeméremdombodra vagy a melledre élvez el, és akkor meg tudod kóstolni kicsiben :D lehet hülyén hangzik, de jobb mint zsákbamacska alapon bevállalni az egészet :D
2012. febr. 8. 01:41
 5/8 anonim válasza:
100%
Nem fogsz hányni, de hidd el, nincs gumicukor íze.Sőt, az is lehet, hogy elöször innod kell majd rá, hogy ne jöjjön vissza.... próbáld ki, ha nem jön be nem csinálod. De legalább már tudni fogod milyen
2012. febr. 8. 10:43
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
És izgatott állapotban próbáld, úgy jobb.
2012. febr. 8. 20:32
 7/8 anonim válasza:
80%

Nem tudom,mihez hasonlitható az ize.Inkább úgy mondanám semmihez nem hasonlitható,én nem a keserű szót mondanám,hanem inkább a savanykás izt,és szerintem a többiek is ezt akarták mondani.Nem borzasztó,és ha nem vagy az a tipus aki hajlamos az öklendezésre hányásra,semmi okod a félelemre.Én hajlamos vagyok rá,de imádom a férjemet,és amikor látom milyen örömöt okozok vele neki,akkor elszáll minden olyan gondolatom,hogy ez most számomra kellemetlen izű vagy szagú.

A tanácsom az,hogy miután végeztél igyál,rá,rögtön leöbliti az izét,és nem marad meg a rossz iz a szádban.Velünk ellenben(a férjem szerint az én nedvem nagyon édes) a sperma nem az a finom fajta nedű,de ha igazán szeretjük a másikat,ez teljesen érdektelenné válik.

Én leszoktam nyelni,mert tudom mennyire élvezi ezt a férjem,és a férfiak nagy százalékának fontos hogy a lány lenyelje.

idd el nem olyan gusztustalan vagy undoritó mint amilyennek elképzeled.

Csak ajrá,és mindig gondolj arra ha ő megteszi neked hogy kényeztet a szájával,akkor ő is megérdemli cserébe.

2012. febr. 20. 23:42
 8/8 manly válasza:
Nem tudom kinek milyen, de az enyém finom és izgató.
júl. 11. 17:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!