A sperma íze mihez hasonlít? Vagy milyen az íze?
Nem tudom,mihez hasonlitható az ize.Inkább úgy mondanám semmihez nem hasonlitható,én nem a keserű szót mondanám,hanem inkább a savanykás izt,és szerintem a többiek is ezt akarták mondani.Nem borzasztó,és ha nem vagy az a tipus aki hajlamos az öklendezésre hányásra,semmi okod a félelemre.Én hajlamos vagyok rá,de imádom a férjemet,és amikor látom milyen örömöt okozok vele neki,akkor elszáll minden olyan gondolatom,hogy ez most számomra kellemetlen izű vagy szagú.
A tanácsom az,hogy miután végeztél igyál,rá,rögtön leöbliti az izét,és nem marad meg a rossz iz a szádban.Velünk ellenben(a férjem szerint az én nedvem nagyon édes) a sperma nem az a finom fajta nedű,de ha igazán szeretjük a másikat,ez teljesen érdektelenné válik.
Én leszoktam nyelni,mert tudom mennyire élvezi ezt a férjem,és a férfiak nagy százalékának fontos hogy a lány lenyelje.
idd el nem olyan gusztustalan vagy undoritó mint amilyennek elképzeled.
Csak ajrá,és mindig gondolj arra ha ő megteszi neked hogy kényeztet a szájával,akkor ő is megérdemli cserébe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!