Hány hónap/év járás után feküdnétek le a pasitokkal, ha még szüzek vagytok? 17/l
15 voltam és 1 hónap után. Nem bántam meg, azóta több kapcsolatom volt, kb. az 1 hónap áll. De persze függ az embertől, a kapcsolat mélységétől, a találkozások sűrűségétől stb.
25/L
Hát jó kérdés...nem tudom így megmondani...hát fiútól is függ.Egyébként szerintem 4-5hónap MINIMUM kell nekem hozzá,de szerintem fél évbe is beleugornánk mire odaadnám neki a szüzességemet...De ez azért van,mert tartok az elsőtől,hogy fájni fog,nem lesz jó stb...Korban 15-nél hamarabb tuti nem,de inkább 16körül:)
(egy 14éves szűz lány.)
3 hete voltunk együtt, mikor lefeküdtünk. De szerintem ez személytől függ. Már kapcsolatunk legelején meg volt köztünk az összhang, és szerintem elég mély volt a kapcsolatunk ehhez. Nem volt értelme még várni. Mindketten tudjuk, hogy ez nem 1-2 hónapos dolog lesz.
Más esetben én is vártam volna pár hónapot.
L/majdnem 18 :)
majdnem egy 1 ev...
de nincs idohoz kotvel,se korhoz...ha szerelmes vagy ;)
Úgy gondolom,hogy tudni fogom,ha itt az ideje. Lassan 10 hónapja vagyunk együtt,de még csak a csókolózásig és a pólóalá-nyúlkálásig jutottunk... Csak hétvégén találkozunk,úgyhogy kicsit lassabban megy minden,mint szeretnénk,de lehet hogy pont ettől ilyen szép az egész.
Meg még fiatalok vagyunk. Én 15 Ő 16. De szerintem már csak hónapok kérdése... :)
L/15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!