Hány hónap/év járás után feküdnétek le a pasitokkal, ha még szüzek vagytok? 17/l
Figyelt kérdés
2009. jún. 1. 13:08
1/18 anonim válasza:
huha... ezt igy szerintem nem lehet idöhöz kötni, hanem leginkabb emberhez lehet kötni. Az elsö honapokban, azt hiszem nem feküdnek le vele, hogy kialakulhasson a kellö bizalom, es megismerhessük egymast. Mar az is sokat elarul, ha nagyon sürgetne, meg erzelmileg zarolna (ha nem fekszel le velem, nem szeretsz, vagy szakitunk, stb), mert akkor nem erdemli meg, de amugy szerintem par honap eleg, hogy lathassd, var-e rad, tisztel-e teged, szeret-e teged, stb...
2/18 anonim válasza:
ez kortól is függ, egyébként nekem tuti több mint egypár hónap, valószínűleg fél és egy év közé esne az időpont.
5/18 anonim válasza:
nekem már volt két 9 hónapos kapcsoaltom,de még szűz vagyok,szal ez nem időhöz kötött,hanem az érzelmekhez,meg h mikor érzem úgy hogy oké most mehet.
6/18 anonim válasza:
én is 17 voltam(illetve 1-2 hét híján 18) amikor megtörtént az első, én 2 és fél hónap után teljesen meg tudtam bízni a barátomban és nem bántam meg hogy megtettem. pont megfelelő volt az alkalom. azóta is nagyon boldog párkapcsolatban élek Vele. szóval te érzed, ha már nem feszengsz és szorongás sincs benned, amikor esetleg le "kell" vetkőznöd előtte és pl megujjaz vagy orálisan elégít ki, akkor szerintem elég érett vagy hozzá és megbízol eléggé benne. nekem így volt.
7/18 anonim válasza:
Az én barátom 8 hónapot várt rám
8/18 anonim válasza:
15 éves vagyok szűzek voltunk és 3 hónap után történt meg...szépen lassan haladtunk és így nem bántam meg idáig de szerintem nem is fogom:)
9/18 anonim válasza:
Abban a pillanatban, ahogy lehetőség adódik rá, mindketten be vagyunk indulva, és legalább 3-4 óráig senki nem baszogatna minket a szobában.
10/18 anonim válasza:
amint lehet, nagyjából. Nem tudom, Te mennyire dimenzionálod túl a szüzességed, de szerintem nem kell ezzel szórakozni, ha szereted akkor mi tart vissza??? kinek, minek, mire tartogatod? Nem értem, minek kellene mindenféle bizonyosságoat szerezni a fickóról. Ha a kapcslatodban megfelel, ha a párod, akkor miről kell még beszélni? ha meg nem bízol benne, vagy attól félsz hogy kihasznál meg ilyenek akkor meg minek vagy vele? valahogy nálam a szerelem és a szex elválaszthatatlan nem értemmiért kellene taktikázni, pláne időhöz kötni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!