25-35 éves férfiak, mit gondolnátok, hogy állnátok a helyzethez?
Figyelt kérdés
Megismertek egy lányt, aki 30 éves, nincs rajta semmi furcsa, de amikor szóba kerül a szex, kiderül, hogy még szűz. Mi lenne a reakciótok? Hogy állnátok a lányhoz, lenne jövője a kapcsolatnak?2012. febr. 3. 13:44
11/19 anonim válasza:
előszőr kicsit csodálkoznék, de nem hiszem, hogy zavarna.
12/19 anonim válasza:
Üsd be, aztán majd meglátod. :)
13/19 anonim válasza:
Engem jobban érdekelne az, hogy TE hogy álltál a kérdéshez! megtudtad, erre gyorsan rohantál a számítógéphez, hogy itt feltedd ezt a kérdést, hogy megtudd, hogy MI hogy reagálnánk, mit gondolnánk?! Nemtökmindegy?! Mi nem te vagyunk! Szereted a nőt, vagy sem?! Legyél vele tisztességes (mint mindig, mindenkivel, hiszen te is ilyen bánásmódra vágysz)!
14/19 anonim válasza:
Sztem meg ő az.
Mármint a kérdező a 30 éves szűz nő.
:)
Én gerincre vágnálak kisanyám. Ezek meg hagy rinyáljanak tovább.
XD
15/19 anonim válasza:
Úgy bírom azokat a pasikat akik mondják hogy nem bírják a szűz lányokat ....hát bazz ezeknél valami agyilag nem működik nos az ilyeneknek nem engedném meg hogy b.asszanak ! Kedves pasik minden nő sőt minden pasi szűzen születik .Ti is voltatok azok és volt valami idióta aki elvette tőletek . Attól hogy az ember nem szeretkezett még attól nem lesz más ember ! Jó persze nem azt mondom hogy 30 évesen normális dolog mert biztos van valami oka majd kérdezd meg tőle hogy miért várt ilyen sokáig főleg ha jól néz ki ! Amúgy az jobb lenne ha kiderülne hogy pénzért árulja magát az utca sarkon ? 16L
16/19 anonim válasza:
Kicsim ,mindenre megtanítanálak!
34f
17/19 anonim válasza:
Lenne, semmin nem változtatna.
Annyira kis része ez egy kapcsolatnak, már azoknak akik éltek eleget életükben és nem újdonság nekik egy másik pózban csinálni.
18/19 anonim válasza:
Mellesleg meg hihetetlenül tisztelném a lányt érte, hogy eddig kibírta :D
Bár titkon tartanék si tőle, hogy valami nem stimmel, bár midnenki változik!
19/19 anonim válasza:
Én jól megrendezném az biztos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!