25-35 éves férfiak, mit gondolnátok, hogy állnátok a helyzethez?
Figyelt kérdés
Megismertek egy lányt, aki 30 éves, nincs rajta semmi furcsa, de amikor szóba kerül a szex, kiderül, hogy még szűz. Mi lenne a reakciótok? Hogy állnátok a lányhoz, lenne jövője a kapcsolatnak?2012. febr. 3. 13:44
1/19 anonim válasza:
Miért ne lehetne!!Azért mert még nem volt szexuális kapcsolata attól még normális!!
2/19 anonim válasza:
Ha valaki 30 évesen még szűz, az azért fel vet néhány kérdést.
3/19 anonim válasza:
Kicsit lelombozna, mert tudom h ügyetlen lesz és ez kérdéseket vet fel h hogyhogy nem kellett eddig senkinek.
De nem szakítanék emiatt. Puding próbája az evés :P
4/19 anonim válasza:
Mondjuk hozzáteszem ha szeretném emberileg, akkor nem zavarna egyáltalán.
5/19 anonim válasza:
Én kifejezetten örülnék neki.37/F
6/19 Antimod válasza:
Én örülnék neki, ha abban a korban és helyzetben lennék, hogy érdekel a hölgy.
7/19 anonim válasza:
Egy nő ebből a szempontból sokkal könnyebb helyzetben van, hisz nagyobb valószínűséggel nem dobják emiatt.
8/19 anonim válasza:
Egy 30 éves szűz nő, valszinü hogy nem modell alkat. ismerek is ilyet, nagyon gáz a csaj külsőleg!
9/19 anonim válasza:
Ha hajlandó lenne szexelni, akkor mehetne a kapcsolat. De ha le lenne ragadva érzelmileg egy 16 éves szintjén (járjunk, blablabla), akkor nem is kezdődne el a dolog.
25f
10/19 anonim válasza:
Hát azért valljuk be! Mindent az alapoktól kezdjünk? Amit már párszor végigzongoráztam? Én személy szerint nem szeretem a szűz nőket, mert a szex az első pár hétben borzalmas, pozitívum, hogy a utána a legtöbb szinte szexmánis lesz a következő hónapokra, de... Nem tudom. Lehet én tovább tolnám a biciklit.
27/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!