Hogyan és mikor mondtátok meg a szüleiteknek, hogy nem vagytok szüzek? Hány évesen? Egyáltalán elmondtátok?
Fél évvel később mondtam el, mert nem akart visszaengedni a barátaimhoz..kb így: Anyu, már fél éve nem vagyok szűz, ne parázz..Inkább hadd menjek le, várnak a többiek...
Anyuék persze kiakadtak.. de hát istenem..ez van.. inkább azért haragudtak, mert fél évig titkolóztam... (15 éves voltam mikor elveszítettem)
majdnem a dolog után egy évvel tudta meg. nőgyógyászhoz akartam menni, mert volt, hogy 3 hónapig nem jött meg és hát eléggé paráztam :D mondtam neki, hogy fogamzásgátlót fogok írattatni... erre kérdezte, hogy szűz vagyok-e még. mondtam, hogy nem. 17. szülinapom előtt nem sokkal történt ez.
17/L
A kérdésem a következő lenne: a Te nayukád elmondta neked ezt az infot? Hogy Ő mikor veszítette el?
A választól függ, hogy mit tegyél, ha igen, úgy fest elég jó viszonyban vagytok, nincsenek titkaitok. Ha még a témát sem környékeztétek meg soha, inkább nem kell tudnia róla. Fogamzásgátló tablettát meg egyedül is felírathatsz, nem kell a szüleid beleegyezése.
Max. a zsebpénzed egy része bánja.
Elméletileg elég felelősen gondolkodtok hogy lefeküdjetek egymással, ezért némi áldozatot is kell hozni.Azt azért mindenképpen kérdezed meg magadtól hogy ha terhes lennél, a jelenlegi bartáod végig tudná- e csinálni veled az abortusz kálváriáját, mert ha igen, valóban szeret, ha nem inkább még várjatok kicsit ezzel.
És te fel vagy rá lelkileg készülve, hogy esetleg gyerek is lehet a vége? Az abortusz és a gyereknevelés sem sétagalopp. Ne csak divatból szexelj, mert a barátnőid is már rég csinálják...
én anyának másfél hónapra mondtam el. megkérdezte h lefeküdtem-e vele, és én mondtam h igen, majd beszélgettünk erről. Gátlások nélkül el tudtam mondani, és ő azt mondta h nem bánja, csináljam nyugodtan, azzal akivel akarom, csak védekezzünk!!!!! 7 hónapja pasim van... és 5 és fél hónapra feküdtem le vele:), még mindig tart:)
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!