Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Hogyan és mikor mondtátok meg...

Hogyan és mikor mondtátok meg a szüleiteknek, hogy nem vagytok szüzek? Hány évesen? Egyáltalán elmondtátok?

Figyelt kérdés
2009. máj. 30. 11:33
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
90%
Másnap miután megtörtént 14,5 évesen. Szia anya tegnap lefeküdtem Bencével. - Védekeztetek? Jó volt? - Igen, igen.. És ennyi volt...
2009. máj. 30. 11:34
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Én mondjuk nem mondtam el,de nem is voltam már olyan fiatal 19 éves voltam,de mivel már egy ideje eggyüt voltunk a párommal így biztos gondolták hogy már nem vagyok az.
2009. máj. 30. 11:36
 3/11 anonim ***** válasza:
89%
szerintem addig, amíg úgy érzed, a szüleid haragudnának érte ha megtudnák, akkor még nem jött el az ideje, hogy megtedd... mert valószínűleg túl fiatal vagy és a szüleid is így gondolnák... várj addig, amíg nem érzed "bűnnek" a szüleid szemében és akkor majd elmondhatod nekik mindenféle kockázat nélkül...
2009. máj. 30. 11:43
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Én már 20 voltam, és alig vártam,hogy elmondjam anyának a nagy "hírt". Mindent megbeszélek vele, nem is tudom mi lenne velem, ha nem tudnék vele megbeszélni valamit. :)
2009. máj. 30. 11:58
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
én nem mondtam meg konkrétan..de 3évig voltam a párommal szóval sejtették..
2009. máj. 30. 12:12
 6/11 anonim ***** válasza:
Nekem a naplómból tudta meg
2009. máj. 30. 12:16
 7/11 anonim ***** válasza:

Fél évvel később mondtam el, mert nem akart visszaengedni a barátaimhoz..kb így: Anyu, már fél éve nem vagyok szűz, ne parázz..Inkább hadd menjek le, várnak a többiek...

Anyuék persze kiakadtak.. de hát istenem..ez van.. inkább azért haragudtak, mert fél évig titkolóztam... (15 éves voltam mikor elveszítettem)

2009. máj. 30. 13:06
 8/11 anonim ***** válasza:

majdnem a dolog után egy évvel tudta meg. nőgyógyászhoz akartam menni, mert volt, hogy 3 hónapig nem jött meg és hát eléggé paráztam :D mondtam neki, hogy fogamzásgátlót fogok írattatni... erre kérdezte, hogy szűz vagyok-e még. mondtam, hogy nem. 17. szülinapom előtt nem sokkal történt ez.

17/L

2009. máj. 30. 13:15
 9/11 anonim válasza:

A kérdésem a következő lenne: a Te nayukád elmondta neked ezt az infot? Hogy Ő mikor veszítette el?

A választól függ, hogy mit tegyél, ha igen, úgy fest elég jó viszonyban vagytok, nincsenek titkaitok. Ha még a témát sem környékeztétek meg soha, inkább nem kell tudnia róla. Fogamzásgátló tablettát meg egyedül is felírathatsz, nem kell a szüleid beleegyezése.

Max. a zsebpénzed egy része bánja.

Elméletileg elég felelősen gondolkodtok hogy lefeküdjetek egymással, ezért némi áldozatot is kell hozni.Azt azért mindenképpen kérdezed meg magadtól hogy ha terhes lennél, a jelenlegi bartáod végig tudná- e csinálni veled az abortusz kálváriáját, mert ha igen, valóban szeret, ha nem inkább még várjatok kicsit ezzel.

És te fel vagy rá lelkileg készülve, hogy esetleg gyerek is lehet a vége? Az abortusz és a gyereknevelés sem sétagalopp. Ne csak divatból szexelj, mert a barátnőid is már rég csinálják...

2009. máj. 30. 18:08
 10/11 anonim ***** válasza:

én anyának másfél hónapra mondtam el. megkérdezte h lefeküdtem-e vele, és én mondtam h igen, majd beszélgettünk erről. Gátlások nélkül el tudtam mondani, és ő azt mondta h nem bánja, csináljam nyugodtan, azzal akivel akarom, csak védekezzünk!!!!! 7 hónapja pasim van... és 5 és fél hónapra feküdtem le vele:), még mindig tart:)

16/L

2009. máj. 31. 06:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!