Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Hogyha valaki terhes, annak a...

Hogyha valaki terhes, annak a következő hónapban nem jön meg?

Figyelt kérdés

Szóval nem menstruál?

(Nem kérek bunkó válaszokat.Én még szűz vagyok,nem is tervezem egyelőre,csak kíváncsi vagyok)

2012. jan. 28. 14:19
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

[link]

Egy kis segítség :D

Am ha kérdésed van írj privit. Szivesen segítek ha tudok :D

2012. jan. 28. 14:56
 12/16 Ewushh válasza:
Sokat olvastam róla,meg szültem is már,és van olyan,hogy valakinek megjön a terhesség első hónapjában.
2012. jan. 28. 17:46
 13/16 anonim ***** válasza:
azér ahhoz májernek kell lenni hogy szüzen teherbeessen valaki. azér tenni kell, kb közvetlenül odapriccolni, és még be is kenegetni. de úgy is kicsi lesz az esélye. amúgy ujjazástól nem feltétlen szakad át a szüzhártya...
2012. jan. 28. 20:21
 14/16 anonim ***** válasza:
unokanővéremnek (34) csak az utolsó hónapban nem volt
2012. jan. 30. 11:46
 15/16 anonim ***** válasza:
És a suliban nem volt felvilágosítás? Biztos hogy volt és nem is egyszer. Csak oda kéne figyelni ott is. Vagy vagánynak érezted magad ezen az oktatáson és röhögtél meg beszólogattál csak hogy te vagánynak tünhess a többiek előtt hogy te milyen velvilágosult vagy már?
2012. febr. 16. 11:13
 16/16 A kérdező kommentje:
nem volt.sőt,hetedikben bioszból még fel sem vettük.a biológia tanárnő az osztályfőnökünk és mivel ez a lecke volt utolsó hetekre hagyva mindig elbeszélgettük az órát és nem vettük fel..
2012. febr. 16. 13:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!