Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Szerintetek lefeküdjek vele?

Szerintetek lefeküdjek vele?

Figyelt kérdés
Én 18/ L vagyok akivel járok pasi, ő 37 éves. Mindketten vágyunk rá, szerintetek adódhat probléma?
2012. jan. 27. 22:20
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

az a vénember már féllábbal a sírban van.

lehet,h végakaratként akarja a dolgot.

még 30 év és hulla lesz..mert MO-n az átlag életkor férfiaknál kb 67 év.

Nos mire ő meghal te leszel kb 48 éves.

Igaz lesz már pár gyereketek.....de a szerszáma már 45-50 körül be fog ragadni akkor te még csak 30-35 körül leszel....és nincs rosszabb egy 30-35 körüli kielégítetlen nőnél. Félre-félre fogsz kacsingatni mert a pénze miatt nem hagyod el(sőt le merem fogadni, hogy te a társadalom 1 patkánya vagy, aki nem tud munkát találni mert olyan béna, hogy sehol sem állja meg a helyét és ezáltal arra kényszerül, hogy kihasználjon egy saját magánál 2-szer idősebb öregembert.....pusztán az anyagi haszonért...."az apád más helyzetben még a nagyapád is lehetne" bas.zom a szád) és majd ha feldobta a talpát az öreg majd bizti hagy rád valami kis zsebpénzt...majd ebből az újdon sült embereddel alapoztok.......

19F

és kussolj mert ez így van...ha nem akkor is...és igenis érzékeny női lélek lakozik a szívemben.

2012. jan. 27. 23:03
 12/16 Mark 97 válasza:
Szerintem adodhat,mert eleg nagy a korkulonbseg.Nem akarok beleszolni,de nem hinnem,hogy sokaig mukodni fog koztetek a kapcsolat.De te tudod.
2012. jan. 27. 23:59
 13/16 anonim válasza:

Kedves #6/12! A qrva a....at!

Kérdező! Ismerd ki,ismerjétek meg egymást! Nem kell egy kapcsolatnak örökké tartani,csak vigyázzatok egymásra minden tekintetben!

Ffi/37

2012. jan. 28. 09:22
 14/16 anonim válasza:

Kedves Kérdező! Ne hallgass 8.-ra,mert "héccetség",hogy homokos! Ha már női lélek lakozik a szívében...?!?! 19 évesen azt sem tudja,hogy mit adhat egy ilyen kapcsolat! A volt barátnőm 13 évvel fiatalabb nálam és kultúráltan lezártuk a dolgot. Előtte még jóval több "szabad év" lehet,ahogyan előtted is! Ha nem sikerül jól valami,nem szabad erőltetni!

Megint Ffi/37

2012. jan. 28. 09:32
 15/16 anonim ***** válasza:

Ha kiderül, elkap a felesége és agyba-főbe ver!

Vagy ha elválik, akkor nevelheted a kölykeit! :DDDDDDD

2012. jan. 29. 01:49
 16/16 anonim válasza:

ha szerelmet keresel akkor szerintem ne, de ha csak kalandot, akkor miért ne...

inkább azt bánd meg, amit megtettél, mint azt amit nem.

2012. febr. 9. 02:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!