Hogyan tegyem tökéletessé neki az első alkalmat?
Figyelt kérdés
Én már rég nem vagyok szűz, de szeretném, hogy neki felejthetetlen legyen az első :) Az enyém nagyon béna volt. Nem akarom, hogy neki is az legyen..
Amúgy fiúról van szó.
2012. jan. 26. 16:05
1/6 anonim válasza:
Nem mondtad meg ,hogy melyikötök a fiú és melyikötök a lány. Ami szerintem nem mindegy, de mindenféle képpen figyelembe kell azt venned,hogy a másik még nem volt ilyen szituációban. Ne akard rá venni semmire és ne hozd öt kelemetlen hejzetbe. Mivel szüz gondolom még nem volt tul sokszor mesztelen egy másik nem elött, Igy dicsérd és beszélj a puha böréröl ( ha lány ) Nagyon lassan csináljatok mindent ( azt amit ti akartok) És nagyon nyugott környezetben. ( Ne úgy,hogy a szomszéd szobában tv-zik anyukád vagy épp apukád!
2/6 A kérdező kommentje:
Ő a fiú :)
2012. jan. 26. 16:11
3/6 anonim válasza:
Ha fiú a szüz ketötök közzönt akor is csendes helyen csináljátok és ne várd,hogy tökéletes lessz!
4/6 A kérdező kommentje:
Csak mi ketten leszünk majd otthon, szóval senki se fog zavarni. És sokszor láttuk már egymást meztelenül:)
2012. jan. 26. 16:12
5/6 menta34 válasza:
A nyugis körülmények, odafigyelés, megértés. Simán lehet, hogy elmegy fél perc alatt, ez ne lombozzon le, picit pihen és fog menni újra:)
6/6 anonim válasza:
Dobd fel háttal a konyha asztalra,ugorj rá a farkára és pörögjél rajta úgy,hogy füstöljön....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!