Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Nem juttatna el valaki a csúcsra?

Nem juttatna el valaki a csúcsra?

Figyelt kérdés
Valamilyen jó módszer szűz csajok számára, ami nem implikal szexet, de valami extrémebb legyen...

2012. jan. 23. 16:20
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:

Nem látom, hogy bárki is felajánlotta volna:D Én is csak annyit kérdeztem, hogy mire gondoltál:D

Vagy vannak, akik privátot írtak?:D:D:D

2012. jan. 23. 23:19
 12/20 anonim ***** válasza:
mivel az emberek nagy % fogyatékos, tuti hogy van olyan elvetemült!
2012. jan. 23. 23:20
 13/20 anonim ***** válasza:

vaze konkrétan azt kérdezted hogy nem jutatna e el valaki a csúcsra... ezt nem lehet máshogy értelmezni, minthogy keresel valakit, aki eljuttat oda. hacsak nem a hegyre akarsz felmászni, és egy sífelvonó segítene esetleg, akkor nem lehet másra gondolni...

és akik amugy khurvákhoz mennek, képesek érte fizetni, szerinted nem örülnek meg egy esetleges ingyenes lehetőségnek??

ez a szégyen, hogy ilyenekből teljesen félreértelmezett következtetéseket vonsz le, nem az hogy páran kaptak a lotyó hirdetésén és felajánlották magukat...

2012. jan. 23. 23:54
 14/20 A kérdező kommentje:

Azt elismerem, hogy ketertelmu megfogalmazasban kerult kiirasra a kerdesem, epp ez volt a cel. Szanalmas, hogy eleg sokan irtak privatot, s bevallaltak volna a dolgot.

Akarmennyire is kivanja az ember az oralt, a szexet, addig mar ne sulyedjunk, hogy kinyaljunk egy olyan csajt, akirol azt sem tudjuk, hogy kicsoda. Gondolnak-e az ilyen sracok egyaltalan a kovetkezmenyekre...

2012. jan. 24. 15:40
 15/20 pqpqpq ***** válasza:

En tenyleg nem nyalasra meg ilyenekre gondoltam...tesztelem az embereket...eddig 4 en ajanlottak fel a szolgalataikat, pedig vadidegen vagyok

En sem emlekszem hogy felajanlottam volna a szolgaltatasaimat a kinyalasodra... ppppp

2012. jan. 24. 15:58
 16/20 A kérdező kommentje:
hat ki beszelt rolad, megneveztelek valahol talan???...hat en ugy latom, hogy nem. Irtak privatot.
2012. jan. 24. 16:11
 17/20 anonim ***** válasza:
Én is kinyalnék bárkit.
2012. jan. 24. 17:27
 18/20 anonim ***** válasza:
Végignéztem a kommenteket,és itt senki sem ajánlotta fel a szolgáltatásait! Olvasd át még egyszer! Ne essél túlzásokba!
2012. jan. 25. 16:55
 19/20 anonim ***** válasza:
Oké,azóta írtak privátot. Akkor visszavonom az előbbit. De kár ilyen tesztelésekre pazarolni az időt. Az ilyenre úgy is van,aki ráharap,ez egyértelmű. Persze abban egyetértek,hogy vadidegenekkel semmit, meg kell ismerni a másikat,mielőtt akármit is tennénk. Ápoltságáról nem is beszélve. De ha a megismerés megtörtént,akkor már miért is ne?
2012. jan. 25. 17:08
 20/20 lali6012 válasza:
Szia 1 férfit,lehet a farkával irányitani,ez tény.Te ajánlottad fel magad,és csodálkozol,hogy van jelentkező?Kiváncsi volnék,hogy hány éves vagy,de sztem,tudod te is,hogy mi esne jól,és szűz is maradj.Látod...akár az 5-ik is lehetek...:P :P
2012. jan. 26. 13:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!