Nem juttatna el valaki a csúcsra?
Nem látom, hogy bárki is felajánlotta volna:D Én is csak annyit kérdeztem, hogy mire gondoltál:D
Vagy vannak, akik privátot írtak?:D:D:D
vaze konkrétan azt kérdezted hogy nem jutatna e el valaki a csúcsra... ezt nem lehet máshogy értelmezni, minthogy keresel valakit, aki eljuttat oda. hacsak nem a hegyre akarsz felmászni, és egy sífelvonó segítene esetleg, akkor nem lehet másra gondolni...
és akik amugy khurvákhoz mennek, képesek érte fizetni, szerinted nem örülnek meg egy esetleges ingyenes lehetőségnek??
ez a szégyen, hogy ilyenekből teljesen félreértelmezett következtetéseket vonsz le, nem az hogy páran kaptak a lotyó hirdetésén és felajánlották magukat...
Azt elismerem, hogy ketertelmu megfogalmazasban kerult kiirasra a kerdesem, epp ez volt a cel. Szanalmas, hogy eleg sokan irtak privatot, s bevallaltak volna a dolgot.
Akarmennyire is kivanja az ember az oralt, a szexet, addig mar ne sulyedjunk, hogy kinyaljunk egy olyan csajt, akirol azt sem tudjuk, hogy kicsoda. Gondolnak-e az ilyen sracok egyaltalan a kovetkezmenyekre...
En tenyleg nem nyalasra meg ilyenekre gondoltam...tesztelem az embereket...eddig 4 en ajanlottak fel a szolgalataikat, pedig vadidegen vagyok
En sem emlekszem hogy felajanlottam volna a szolgaltatasaimat a kinyalasodra... ppppp
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!