Nem juttatna el valaki a csúcsra?
Figyelt kérdés
Valamilyen jó módszer szűz csajok számára, ami nem implikal szexet, de valami extrémebb legyen...2012. jan. 23. 16:20
1/20 pqpqpq válasza:
hat a nyalas az eleg extrem tud lenni ha jol csinaljak... :)
2/20 anonim válasza:
dugj fel neki egy vibrátort és mikor nem figyel a távirányítóval kapcsolt maximum fokozatra.
4/20 anonim válasza:
Dehogynem. Mikor szeretnél indulni?:P
5/20 A kérdező kommentje:
En is az Everestre gondoltam...nem implikal szexet, szuzen is bevallalom es raadasul extrem is.
2012. jan. 23. 17:45
6/20 anonim válasza:
Komolyra fordítva a szót... Mire gondoltál?
7/20 anonim válasza:
Nézd csak meg az üzemanyagárakat! Annál nagyobb csúcs aligha van manapság ;)
8/20 A kérdező kommentje:
En tenyleg nem nyalasra meg ilyenekre gondoltam...tesztelem az embereket...eddig 4 en ajanlottak fel a szolgalataikat, pedig vadidegen vagyok
2012. jan. 23. 22:02
9/20 anonim válasza:
De mégis csak te kínálod magadat fel, az egy más dolog hogy itt mindenki azt ír amit akar.
10/20 A kérdező kommentje:
De az a baj, hogy sok embernek nem szamit, hogy azt se tudja kicsoda vagyok, bevallalnak a dolgot...idaig sullyedtunk
2012. jan. 23. 23:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!