Miben "ciki" ha egy lány 18 évesen szűz?
Én 20 évesen vesztettem el a jelenlegi barátommal.Csak légy nyitott,aztán jön majd egy srác,akivel úgy érzed,hogy szívesen szeretkeznél.
Mások véleménye pedig sosem érdekelt engem,mivel senkinek semmi köze ahhoz,hogy mikor érzem elég érettnek magam a dologhoz.
Ja és még annyit,hogy attól,hogy elveszíti az ember a szüzességét,nem lesz tapasztalt az ágyban,csak már nem szűz.Szóval ezzel azt akarom mondani,hogy csak azért,hogy már ne legyél szűz,mert "ciki",ne feküdj le senkivel.
Egyáltalán nem ciki, hogy szűz vagy, de csak azért tartogatni, hogy megvárjuk a mesebeli herceget, annak sem sok értelme van, mint erre már magadtól is rájöttél.
Persze nem kell rögtön lefeküdni bárkivel, de azért azt érzi egy lány, ha a fiú aki közeledik felé tényleg komolyan gondolja a kapcsolatot, bár a fiatalság nem éppen az elmélyült kapcsolatépítésről szól, hanem inkább a tapasztalatszerzésről. Ha rám hallgatsz, figyelj oda, mert lehet, hogy van olyan fiú a közeledben akit azért nem veszel észre, mert jó barátnak tartod Ő meg rajong érted és életed végéig veled lenne. Ezt a lányok nagyon el szokták bukni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!