Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Barátnőmnek első alkalom lesz...

Barátnőmnek első alkalom lesz holnap, azt akarom hogy jól érezze magát, mire figyeljek? Tapasztalatok ezzel kapcs?

Figyelt kérdés

lehet hogy hülye vagyok de kicsit parázok rajta hogy nehogy fájjon neki vagy megbántsam vagy ilyenek mert eléggé bele vagyok esve és félek hogy elcseszem neki az első alkalmát

jó lenne ha olyanok írnának akiknek szintén volt már szűz barátnőjük, hogy pontosan mit hogy csináltak, kell e vmi extra?

rajta kívül én is csak 2 lánnyal voltam eddig, de egyikőjük sem volt már szűz

2012. jan. 18. 23:36
1 2
 11/16 anonim válasza:
Ja, és hogy világos legyen, én is kiírom: 24F
2012. jan. 20. 02:54
 12/16 anonim válasza:
83%

Az meg, hogy hogy veszítetted el az előző csajodat, egyfelől a lőtéri kutyát nem érdekli, másfelől az ő kritikája, és téged nem jogosít fel arra, hogy ilyen prosztó módon reagálj egy ilyen - neked talán nem, de a kérdezőnek fontos - kérdésre...

Nagyon jó, hogy kiírtad az életkorodat, de ez csak arra volt jó, hogy figyelmeztess: milyen viselkedést kerüljek el, ha öt évvel idősebb leszek...

Remélem, a jelenlegi barátnőd nem látta az első hozzászólásodat a témában - vagy most épp csodálkozik...

2012. jan. 20. 03:00
 13/16 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudom, hogy időben érkezik-e a válaszom. Azért merek írni neked, mert nekem abban a szerencsében volt részem (vén vagyok, mint az országút), hogy 5 lány is megtisztelt a szerelmével és a bizalmával, akiknek én lehettem az első!

Szinte mind más és más volt. De a lényeget abban látom, ha képes vagy arra, hogy eltereled a figyelmét arról, hogy itt most mi fog történni ( a szüzesség elvesztése), akkor tudod olyan felszabadultá és nyugodtá tenni Őt, hogy ne parázzon és ezáltal alkalmassá váljon a hüvelye, hogy gond nélkül, fájdalom nélkül befogadja a hímvesszőt!

De ha határozott típusú a lány, akkor nyerő lehet, ha Ő guggol, vagy térdelve ereszkedik bele és maga vezényli az eseményeket. Mindenképpen az a cél, hogy ne parázzon!Ha ezt nem sikerül elérned, akkor beszéljétek meg és napoljátok el a dolgot! De, ha már félig benne van, akkor ne hagyd abba, hanem nyomd be tövig és állj meg, amíg enyhül a feszítő érzés!Pár perc alatt ez megszűnik. De ha kihúzod, akkor kezdheted előröl és nem vagytok sehol!

Jót tesz, ha előtte orálisan felizgatod, vagy egészen az orgazmus közelébe tudod juttatni, mert akkor egyrészt jó nedves, másrészt akkor van leginkább ráhangolódva, hogy ....történjen végre valami!

2012. jan. 21. 07:42
 14/16 A kérdező kommentje:

köszi azoknak akik hasznos választ írtak, megvolt a dolog, Ő volt felül, Ő vezényelt :)

azt mondta nem fájt neki, eléggé fel volt már izgulva, most gyakorlunk tovább az orgazmusára (mer belső orgazmusa még nem volt)

2012. jan. 21. 13:11
 15/16 anonim ***** válasza:
CrabJamBB itt az emoit ikodnod te kutya. :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D ne pazarold el, osszad be!
2012. jan. 23. 21:35
 16/16 anonim ***** válasza:

Nem hiszem el hogy ilyen problémáitok vannak.

Wake up man!!!!!!!!!!

2012. márc. 10. 23:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!