16 L vagyok, és még szűz. Megtegyem?

Jól érzed: nem normális, ha lefekszel valakivel csak azért, mert alkalom adódik rá egy haverral, aki egyébként minden lányt ágynak dönt.
Normális, hogy kíváncsi vagy, hogy vágysz rá. De amíg nem vagy tisztában a fogamzásgátlássa, addig egyáltalán nem vagy érett a szexre, ha meg nem vagy biztos abban, hogy tényleg akarod-e (azt írtad,m hogy valamilyen szinten te is akarod, ez az én olvasatomban puszta kíváncsiság), akkor ne tedd meg. Várd meg azt, akiben igazán, őszintén szerelmes leszel, és akivel majd tényleg akarod, önmagadért, nem pedig kkíváncsiságból vagy megfelelni akarásból.
Ráadásul azt írod, hogy a srác állandóan azt csinálná. Neki biztos mindegy, hogy kivel, csak csinálja. Akarsz a szexuális játékszere lenni, egy puszta élvezeti cikk, szexuális tárgy?

én nem tenném meg
olyan fiúval kell elvesztened a szüzességed akivel együtt vagy és szereted...de vele se ugy h összejöttök és két három napra rá.
a szüzesség egy olyan dolog amire szinte egész életedbe emlékezni fogsz hogy olyan emberrel volt az első akit nagyon szeretsz és feltétel nélkül megbízol benne nem csak olyannal aki épp osztálytárasd és mert megbízol benne...
és ez a védekezés dolog is olyan hogy ha épp nincs kotton akkor anélkül mert h még te szűzvagy és nem kaphat el tőled semmi utánna meg te szívod ha lesz valami baj...
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!