Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » 16 L vagyok, és még szűz....

16 L vagyok, és még szűz. Megtegyem?

Figyelt kérdés
Kezdem azzal hogy engem ez nem zavar... Pár hét múlva megyunk osztálykirándulásra. van egy osztáyltársam akit már nagyon rég ismerek, és 1-2 éve még legjobb haverok voltunk. De még mai napig állandóan ku*hatna. Én mondom neki h nem leszek a k*rvája... De valamien szintem én is akarom, de egyben félek h nem e lesz valami kovetkezménye 9 honap mulva. Mit tegyek ? Ja és még hozzá szeretném tenni h páran már így is a k*rvájának tartanak, de ha megteszem lesz is rá okuk... szerintetek mit tegyek ?
2009. máj. 27. 01:23
1 2
 11/16 anonim válasza:
Semmiképp se! Később nagyon megbánhatod, és nem lehet jóvátenni. Ne akarj a k*vája lenni, csak azért, mert ezt mondják - nagyon megalázó, és mivel 1 osztályba jártok, ezt minden nap meg fogod kapni. Barátnőm járt hasonlóan, pedig ő nem is feküdt le a sráccal; olyanok, akikkel edig jóban volt, utolsó k* nak nézték, és napi szinten utaltak rá röhögve... És amit érzel, az semmiképp nem ok rá, h megtedd; ez az érzés a barátságból, a kíváncsiságból, a hormonokból tevődik öße. egyszerűen annyi, hogy mivel szóba került, hogy lehet köztetek valami, ei izgatja a fantáziádat, "mi lenne ha" szinten. De ez semmiképp sem szerelem! Szóval várd még az igazi szerelmet szerintem =)
2009. máj. 27. 10:26
 12/16 anonim ***** válasza:
66%

Jól érzed: nem normális, ha lefekszel valakivel csak azért, mert alkalom adódik rá egy haverral, aki egyébként minden lányt ágynak dönt.

Normális, hogy kíváncsi vagy, hogy vágysz rá. De amíg nem vagy tisztában a fogamzásgátlássa, addig egyáltalán nem vagy érett a szexre, ha meg nem vagy biztos abban, hogy tényleg akarod-e (azt írtad,m hogy valamilyen szinten te is akarod, ez az én olvasatomban puszta kíváncsiság), akkor ne tedd meg. Várd meg azt, akiben igazán, őszintén szerelmes leszel, és akivel majd tényleg akarod, önmagadért, nem pedig kkíváncsiságból vagy megfelelni akarásból.

Ráadásul azt írod, hogy a srác állandóan azt csinálná. Neki biztos mindegy, hogy kivel, csak csinálja. Akarsz a szexuális játékszere lenni, egy puszta élvezeti cikk, szexuális tárgy?

2009. máj. 27. 10:48
 13/16 anonim ***** válasza:
Osztályon belül ennek a dolognak súlyos következményei lehetnek, hiszen még 1-2- évig vele kell suliba járnod, ezt ne felejtsd el...
2009. máj. 27. 13:54
 14/16 A kérdező kommentje:
Nemtudom miért gondoljátok h nem vagyok tiszában azzal h használjak gumit stb. Tisztában vagyok vele kijelenthetem, csak felmerult bennem az h mi van ha netán még is... és nem 1. gondolkoztam ezen, ezzel arra célzok h már megtehettem volna, de nem akartam h az legyek akinek gondoltak, vagyis a ku*vája. És így átgondolva nem is teszem meg. Ja és szó sincs olyasmirol h én akarok lenni a nagy csaj az osztályban. Ha meg is tenném magam miatt csinálnám. Koszi a válaszokat! Ja és még valami, úgy gondolom h nem tartozom a tizenéves ku*vák egyike kozé, akik hulye kérdéseket tesznek fel itt ezen az oldalon is. És úgy gondolom h elég érett vagyok a koromhoz. Na még 1x koszi a válaszokat, és ha valaki még hozzászeretne szolni szívesen meghalgatnám.
2009. máj. 27. 15:34
 15/16 anonim válasza:
Ne egy olyannalk tedd akinek csak trófeának kellesz, főleg ne igy hogy már nem te vagy az első trófea és nem is a 20.
2009. máj. 27. 19:44
 16/16 anonim válasza:

én nem tenném meg

olyan fiúval kell elvesztened a szüzességed akivel együtt vagy és szereted...de vele se ugy h összejöttök és két három napra rá.

a szüzesség egy olyan dolog amire szinte egész életedbe emlékezni fogsz hogy olyan emberrel volt az első akit nagyon szeretsz és feltétel nélkül megbízol benne nem csak olyannal aki épp osztálytárasd és mert megbízol benne...

és ez a védekezés dolog is olyan hogy ha épp nincs kotton akkor anélkül mert h még te szűzvagy és nem kaphat el tőled semmi utánna meg te szívod ha lesz valami baj...

16/L

2009. máj. 28. 18:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!