Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » 13-14-15-16-17 évesen korai...

13-14-15-16-17 évesen korai szexelni? Szerintetek miért?

Figyelt kérdés
akkor is,ha komoly a kapcsolat?
2012. jan. 17. 15:30
1 2
 11/14 anonim válasza:
7%
15/f én 11éves koromban vesztetem el és szerintem meg érte :D probáldki és hiddel ha nem egy tuskot akor teis élvezni fogod
2012. jan. 17. 21:41
 12/14 anonim ***** válasza:

Szerintem ilyen korban nincs komoly kapcsolat. Legalábbis 13-16 között.

Hogy miért korai? mert lelkileg és agyilag még nincs erre készen a szervezet, és bármennyire is fel akarnak nőni a kislányok, nem ez teszi majd őket felnőtté.

Nem beszélve arról, hogy ismereteik alig vannak védekezés terén, nem tudják a folyamatokat felismerni és irányítani, és akkor nagyon könnyen összehozzák a babát.

2012. jan. 18. 08:49
 13/14 anonim válasza:
13 igen,16-17 már elmegy. 13évesen még gyerek az ember,nekem még mensesem se volt,barátom se... Mondjuk rossz osztáylyközösség volt a mienk. Másik párhuzamos osztály meg hát... gimisták voltak.. Szóba se álltak velüönk. 16,5éves voltam az elsőnél,nem szerelemből. Ez van... Első barátom 17.5éves koromban lett. Vele fél évvel később voltunk együtt. Mai fejjel azt mondom az lett volna az ideális.Ma már 26éves vén csajszi:D (aki mellesleg anyuka,lányzóé)
2012. jan. 18. 10:09
 14/14 anonim válasza:

11/13 Időpont tegnap 21:41

figyi, az hogy 11 évesen benyúltál a takaró alá és megnyomkodtad a micsodát, nem azt jelenti, hogy akkor vesztetted el a szüzességedet. ne keverd a szezont a fazonnal és végképp ne ajánlgasd kisgyerekeknek a szexet!

tuskó vagy, jól írtad...

2012. jan. 18. 15:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!