Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Hogy oldjam meg, hogy kimehess...

Hogy oldjam meg, hogy kimehessek hozzá? (kiegészités van)

Figyelt kérdés
16 éves lány vagyok 19 éves barátom van 3 hónapja vagyunk együtt.Szüleimnek már bemutattam(semmit rosszat nem mondtak rá)nálunk is volt már fennt többször,de csak úgy hogy szüleim itthon voltak.(csak úgy jöhet fel)Elég szigorúnak mondthatóak szüleim mivel nem engednek ki barátomhoz még 3 hónap után sem.Így ugye az a dolog is nehezen valósítható meg.(bár most találtunk egy megoldást az első alkalomra).Félek hogy megunja ezt a barátom, hogy mégcsak ki sem mehetek hozzjuk.Hiába kérlelem szüleim semmi..Hogyan érjem el hogy kimehessek hozzájuk?? Előre is köszönöm a válaszokat.
2009. máj. 26. 19:21
 1/7 anonim válasza:
91%

szerintem az lenne a legjobb, ha leülnél beszélni a szüleiddel nyíltan, hogy neked fontos ez a dolog. esetleg a barátodat is bevonhatod a beszélgetésbe.

de szerintem teljesen normális, ha féltenék. :) ha első komoly kapcsid, a szüleid biztos nehezen dolgozzák fel, hogy nagylány lettél...és neked már arra is szükséged van. szóval beszéled meg velük. :) sok sikert. (Y)

2009. máj. 26. 19:27
 2/7 A kérdező kommentje:
Próbáltam már beszélni velük,de csak veszekedés lett a vége és az hogy kicsi vagyok én ehez.Pedig NEM.És ha előállnék a szex témával félek hogy aztsem engednék,hogy találkozzak barátommal.
2009. máj. 26. 19:33
 3/7 anonim válasza:

első válaszoló vagyok! :)

ha nem állsz ki magadért, azzal tökéletesen bebizonyítod, hogy nem csak a szexre vagy kicsi, hanem az önálló élethez is. szerintem harcolj velük. :) lázadj. :P nekem is volt ilyen problémám. arra, hogy nem engedik, hogy a pasimnál aludjak, ez volt a válaszom: "ha én le akarok vele feküdni, akkor a természet lány ölén nekidönt egy fának és annyi. higyjétek el, semmiben sem fogtok ilyen téren gátolni. máskülönben is...inkább örüljetek, hogy őszinte vagyok hozzátok." =)

2009. máj. 26. 19:38
 4/7 anonim ***** válasza:

Egyet értek azzal, aki az előző kommentet írta!

Szerintem az lenne jó, ha a barátod szüleivel is megismerkednének a Te szüleid, és ha kölcsönösen bírják egymást, akkor biztos elengednek majd! Meg a barátod is töltsön sok időt nálatok, beszélgessen sokat a szüleiddel!

És nyugtasd meg a szüleidet hogy bízzanak benned! Nem fogsz hülyeségeket csinálni ( Ez alatt a védekezés nélküli szexet értem, meg stb)

Nagyo-nagyon sok sikert, én szurkolok neked!=)

2009. máj. 26. 19:42
 5/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítséget !! És mivan ha erre a szüleim mégjobban megmakacsolják magukat? és már csak azért se fognak engedni?
2009. máj. 26. 19:46
 6/7 anonim válasza:

első két válaszadó vagyok még mindig. ×D

szerintem sok veszteni valód nincsen, próbálkozhatsz...:P

2009. máj. 26. 19:49
 7/7 anonim ***** válasza:
majd ird meg mi lett;)
2009. máj. 26. 20:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!