Hogy oldjam meg, hogy kimehessek hozzá? (kiegészités van)
szerintem az lenne a legjobb, ha leülnél beszélni a szüleiddel nyíltan, hogy neked fontos ez a dolog. esetleg a barátodat is bevonhatod a beszélgetésbe.
de szerintem teljesen normális, ha féltenék. :) ha első komoly kapcsid, a szüleid biztos nehezen dolgozzák fel, hogy nagylány lettél...és neked már arra is szükséged van. szóval beszéled meg velük. :) sok sikert. (Y)
első válaszoló vagyok! :)
ha nem állsz ki magadért, azzal tökéletesen bebizonyítod, hogy nem csak a szexre vagy kicsi, hanem az önálló élethez is. szerintem harcolj velük. :) lázadj. :P nekem is volt ilyen problémám. arra, hogy nem engedik, hogy a pasimnál aludjak, ez volt a válaszom: "ha én le akarok vele feküdni, akkor a természet lány ölén nekidönt egy fának és annyi. higyjétek el, semmiben sem fogtok ilyen téren gátolni. máskülönben is...inkább örüljetek, hogy őszinte vagyok hozzátok." =)
Egyet értek azzal, aki az előző kommentet írta!
Szerintem az lenne jó, ha a barátod szüleivel is megismerkednének a Te szüleid, és ha kölcsönösen bírják egymást, akkor biztos elengednek majd! Meg a barátod is töltsön sok időt nálatok, beszélgessen sokat a szüleiddel!
És nyugtasd meg a szüleidet hogy bízzanak benned! Nem fogsz hülyeségeket csinálni ( Ez alatt a védekezés nélküli szexet értem, meg stb)
Nagyo-nagyon sok sikert, én szurkolok neked!=)
első két válaszadó vagyok még mindig. ×D
szerintem sok veszteni valód nincsen, próbálkozhatsz...:P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!