Akkor tényleg van olyan hogy megreped a szüzhártyád? LÉCCI IRJATOK
Figyelt kérdés
Mert éppen maszturbáltam és ( szűz vagyok) gondoltam kiprobálom az ujjazást elöször egy ujal majd kettövel de éreztem mikor még nem dugtam be teljesen az ujjam hogy egy kcisit fáj és hogy vm feszül ugyhogy hagytam... kicsitvérzett utána? Most akkor átszakitottam vagy csak "megrepett" egyáltalán van oylan?2012. jan. 16. 17:55
2/8 anonim válasza:
megrepett. ja. lécci irok. a szüzhártyádnak.
3/8 anonim válasza:
Hát nem tom.. Az is lehet h nem voltál eléggé ellazulva és a két ujj már fájt és a bőröd vérzett, de Am sztem kiszakítottad, de nem vok ebben biztos. Ha nagyon mélyre nyúltál lehet de nem kell emiatt parázni. Legalább az első sex kevésbé lesz kényelmetlen.
4/8 A kérdező kommentje:
Nem nyultam mélyre alig hogy a körmöm után nyultam
2012. jan. 16. 18:01
5/8 anonim válasza:
mondja már el valaki, hogy mi az isten ez a nagy szűzhártya mánia?? mer mi van akkor ha megreped?
7/8 A kérdező kommentje:
De akkor van olyan hogy megreped csak??
2012. jan. 16. 18:15
8/8 anonim válasza:
Sztem repedés nem lehet.. Felvilágosítalak: a szűzhártyán alapjában vannak lyukak különben hol jönne ki a vér? Szal repedni nem tud inkább megkarmoltad magad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!