Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Mit is támasztott alá a...

Mit is támasztott alá a tudomány a későn elvesztett szüzességgel kapcsolatban?

Figyelt kérdés

Az egyik kérdésben olvastam egy választ a szüzességgel kapcsolatban. Az illető azt írta, hogy "a tudomány alátámasztotta, hogy a szüzesség elvesztése egy bizonyos idő után, már egészséges".

Érdekelne mit mond a tudomány erről a dologról.Örülnék ha valami linket is ajánlanátok.

2009. máj. 26. 10:24
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

18:44 vagyok

Ha neked bejött így az élet, akkor úgy látszik, "jó az út, amin jársz", és gratulálni tudok.

Sajnos én azt a 0 partnert okolom, ha nem is annyira a kiégésért. De barátnőhiányban is ki lehet égni. Te voltál szerelmes előtte másba?

De eléggé félreértelmeztem, amit mondtál, ugyanis tényleg nem egy korhatárt kell várni szerinted sem, hanem a megfelelő kapcsolatot, ami neked akkor jött el. De mégis jobb, ha ez előbb megtalál, vajon nem?

2010. júl. 22. 21:26
 12/12 anonim ***** válasza:

#11 vagyok, és újra megtaláltam ezt a kérdést :)

Itt engem félreértettek. Nem szexeltem én 23 éves koromig, azóta is csak egyszer. És így is ki lehet égni az érzelmeknek. De most legalább pozitív változást tapasztalok.

27f

2014. aug. 9. 20:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!