Mit is támasztott alá a tudomány a későn elvesztett szüzességgel kapcsolatban?
Az egyik kérdésben olvastam egy választ a szüzességgel kapcsolatban. Az illető azt írta, hogy "a tudomány alátámasztotta, hogy a szüzesség elvesztése egy bizonyos idő után, már egészséges".
Érdekelne mit mond a tudomány erről a dologról.Örülnék ha valami linket is ajánlanátok.
18:44 vagyok
Ha neked bejött így az élet, akkor úgy látszik, "jó az út, amin jársz", és gratulálni tudok.
Sajnos én azt a 0 partnert okolom, ha nem is annyira a kiégésért. De barátnőhiányban is ki lehet égni. Te voltál szerelmes előtte másba?
De eléggé félreértelmeztem, amit mondtál, ugyanis tényleg nem egy korhatárt kell várni szerinted sem, hanem a megfelelő kapcsolatot, ami neked akkor jött el. De mégis jobb, ha ez előbb megtalál, vajon nem?
#11 vagyok, és újra megtaláltam ezt a kérdést :)
Itt engem félreértettek. Nem szexeltem én 23 éves koromig, azóta is csak egyszer. És így is ki lehet égni az érzelmeknek. De most legalább pozitív változást tapasztalok.
27f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!