Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Miért van az, hogy egyeseknek...

Miért van az, hogy egyeseknek hamar összejön a szex a kapcsolatban, valaki meg félévekig is szűz, ráadásul kapcsolatban? :S

Figyelt kérdés

Hol is kezdjem...

Hamarosan 20 leszek, van barátnőm 7 hónapja, és mind a ketten szüzek vagyunk. Ez még rendben is lenne, miért is ne, vallásos, falusi, félénk, rendes lány, nagyon szeretem.

Természetesen én vagyok az első barátja, és 19 évesen szűz.

A témáról már beszélgettünk, és egyenlőre nem tervezi a szexet, meg még talán korai is, hiszen nem volt még dolga fiúval.

Na de ami a vicces, hogy ismerőseim, akik szintén 18, 19, olyan nőkkel, akik 17. évet töltötték be, max 18, spontán lefekszenek egymással, és nekem azt kell hallgatnom hogy a kapcsolat 5-6 hónapos, de már 3-4 szex megvolt. Ezek a fazonok nem különbek nálam, mégis holmi szintén egyszerű kis nőcskéket lefektetnek, akik persze, nem voltak még fiúval. Na már most ha a fogamzásgátló tablettákat nézzük, egy nőnek időre van szüksége. Időre a tabletta miatt, na meg a kapcsolat első hónapaiban nem szokás a másikra rögtön rámászni az ágyban.

Szintén nevetséges, hogy valaki már az első 2 hétben szexel a kapcsolatban, meg az is, hogy valaki ekkora lúzer legyen, mint én, hogy hajlandó 1 vagy több évet arra várni, hogy megtörténhessen AZ. Jól megvagyok a barátnőmmel, de az összes ismerősöm máris az első nővel hamar lefekszik. Kezd már nyomasztani, és ráadásul a barátnőm egyáltalán nem kíváncsi a témára, elvan, aztán majd valamikor lesz valami. Ezen az oldalon olyan kérdések vannak, ahol az van, hogy 15 évesen megvolt, én meg 20 leszek, és abszolút a nullán vagyok... totál azt hittem, hogy ha lesz barátnőm, akkor legkésőbb 6-9. hónap alatt elveszítem a szüzességem. Ahogyan a dolgok állnak, szerintem a 23.-at is betölthetem, nem csak a 20-at..

Írjatok erre valamit mert ez már késssz....

2009. máj. 25. 22:16
1 2 3 4
 31/34 A kérdező kommentje:

19:37-es:

Nagyon jó választ írtál, tartalmas, ötletes, átgondolt, jobb kedvem is lett az elolvasása után :)

20:24-es:

Csak részben értek egyet veled, aztán meg majd lesz valami, meg ha elolvasnál mindent, én a kérdésben elsősorban arra kerestem a megfelelő választ/azt nem értettem hogy miért kell túlmisztifikálni egy ilyen témát, ha egyszer úgyis el kell majd kezdeni a nemi életet valakivel, és sok választ elolvastam, de a beszólásaidra nincs szükségem, az 1 év meg korrekt is.

A kérdésemre 4-6 választ vártam, és megköszönöm mindenkinek, akik írtak kommenteket, ezután már jobban is érzem magam. Valóban nem kell másokat követnem, de NEM is ez volt a kérdésem fő eleme, csak azok, amiket leírtam itt. A barátnőmet nagyon de nagyon szeretem, és kivárom a megfelelő alkalmat, hiszen csak ő vele tudom elképzelni az elsőt, és természetesen nekem csak ő kell, azok akik azokat írták, hogy szakítás, megcsalás, elhagyás, azoknak azt mondom, hogy ezek a lehetőségek nálam le vannak tiltva :):)

2009. máj. 26. 22:06
 32/34 anonim ***** válasza:
100%

Ez az egész kezd túlságosan eltárgyiasodni... így soha az életben nem tudod lefektetni a lányt. Legyen spontán a dolog, próbálj hatni a fantáziáira, és ne legyen mögötte az, hogy ennek "meg kell történnie"! Nincs olyan, hogy nem kíváncsi a témára, csak ki kell hozni belőle:) Szóban is fel lehet izgatni egy nőt, csak türelem kell hozzá.

Tudom, mert nálam (lány vagyok)nem tört meg a jég legalább félévig, és 22 voltam... nekem kellett, hogy én akarjam 100%-osan, és ne legyen mögötte a tudat, hogy jaj, most ez jön. Pedig kívántam a szexet, mint állat, de oda valahogy... hát az nem volt egyszerű így sem.

Kitartás:)

2009. máj. 27. 16:10
 33/34 anonim ***** válasza:
ez téll az:S:S:S
2010. jún. 9. 06:35
 34/34 A kérdező kommentje:

Jajjj el se hiszem, hogy ezt a kérdést én írtam ki!

Már 22 is elmúltam, és még 20 éves koromban lefeküdtem a barátnőmmel végre :)

A kérdés kiírása után majd 1 évet kellett még várnom rá! :) Most már csak mosolygok ezen a kérdésen, és a barátnőm is, mert a saját testén tapasztalta, hogy nem olyan vészes ám :)

3 éve, és lassan 3 hónapja leszünk együtt :)))))))))

2012. jan. 5. 01:50
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!