Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Miért van az, hogy egyeseknek...

Miért van az, hogy egyeseknek hamar összejön a szex a kapcsolatban, valaki meg félévekig is szűz, ráadásul kapcsolatban? :S

Figyelt kérdés

Hol is kezdjem...

Hamarosan 20 leszek, van barátnőm 7 hónapja, és mind a ketten szüzek vagyunk. Ez még rendben is lenne, miért is ne, vallásos, falusi, félénk, rendes lány, nagyon szeretem.

Természetesen én vagyok az első barátja, és 19 évesen szűz.

A témáról már beszélgettünk, és egyenlőre nem tervezi a szexet, meg még talán korai is, hiszen nem volt még dolga fiúval.

Na de ami a vicces, hogy ismerőseim, akik szintén 18, 19, olyan nőkkel, akik 17. évet töltötték be, max 18, spontán lefekszenek egymással, és nekem azt kell hallgatnom hogy a kapcsolat 5-6 hónapos, de már 3-4 szex megvolt. Ezek a fazonok nem különbek nálam, mégis holmi szintén egyszerű kis nőcskéket lefektetnek, akik persze, nem voltak még fiúval. Na már most ha a fogamzásgátló tablettákat nézzük, egy nőnek időre van szüksége. Időre a tabletta miatt, na meg a kapcsolat első hónapaiban nem szokás a másikra rögtön rámászni az ágyban.

Szintén nevetséges, hogy valaki már az első 2 hétben szexel a kapcsolatban, meg az is, hogy valaki ekkora lúzer legyen, mint én, hogy hajlandó 1 vagy több évet arra várni, hogy megtörténhessen AZ. Jól megvagyok a barátnőmmel, de az összes ismerősöm máris az első nővel hamar lefekszik. Kezd már nyomasztani, és ráadásul a barátnőm egyáltalán nem kíváncsi a témára, elvan, aztán majd valamikor lesz valami. Ezen az oldalon olyan kérdések vannak, ahol az van, hogy 15 évesen megvolt, én meg 20 leszek, és abszolút a nullán vagyok... totál azt hittem, hogy ha lesz barátnőm, akkor legkésőbb 6-9. hónap alatt elveszítem a szüzességem. Ahogyan a dolgok állnak, szerintem a 23.-at is betölthetem, nem csak a 20-at..

Írjatok erre valamit mert ez már késssz....

2009. máj. 25. 22:16
1 2 3 4
 11/34 A kérdező kommentje:

Utolsó válaszolót kifelejtettem:

Attól fél, hogy fájna neki, de ez minden lánynak a félelme, ráadásul amúgy is gyengéd leszek hozzá, nem vagyok én kan.

Másik problémája a körülmények, azaz ez nem egy olyan feladat, ami annyiból áll, hogy elmész a boltba és veszel egy csokit.

Aztán meg szokatlan neki, kinek ne lenne, nem élt még nemi életet, de ha nem nálam kezd neki, akkor a következő fiúnál. A probléma akkor is megjelenik nálla.

2009. máj. 25. 23:24
 12/34 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon rendes srácnak tűnsz. Sok lány összetehetné a kezét (köztük én is), ha ilyen fiút kapna. Talán a barátnőd fel sem fogta, hogy milyen kincset talált veled. Hát ahogy látom, itt egyszerűen arról van szó, hogy ő túlmisztifikálja a szüzesség dolgot, és pajzsként használja azt, hogy mi van ha fájni fog neki. Ujjaztad már? Ha többször is, és akár két ujjal is, és gyengéd leszel vele, akkor nem fog fájni. Valahogy ezt kellene megértetni a barátnőddel. Én nem is értem őt. 19 már, nem kisgyerek. És ha fáj? Ki lehet bírni. Komolyan mondom, most sikerült felhúznom magam. Ahelyett, hogy örülne, hogy ilyen figyelmes és gondoskodó barátja van, nem becsül meg téged. Azt kellene tudatosítani benne, hogy előbb-utóbb el kell kezdenie. És ha nem veled, akkor majd a következő barátjával, és nehogy azt higyje, hogy olyan sok hozzád hasonló türelmes srác futkozik a nagy világban. Komolyan mondom, elbeszélgetnék a barátnőddel szívesen, hogy hülyeség ez az egész para. Ha meg majd elkezditek, ő nem tud legszokni róla. De ha ez megnyugtatja, a legjobb barátnőmnek fájt az elején, utána meg végigröhögte az egészet. Furcsán hangzik, de ő így vezette le a stresszt. Már kérte a barátja, hogy hagyja abba. Szóval nem olyan vészes az az első aktus, csak szüleink, nagyszüleink belénk "verték", hogy fáj a szüzesség elvesztése, hogy távoltartsanak minket a szexuális élettől. De 19 évesen már nem kell magát fékeznie. Engedjen teret a vágyainak. Mondanám, hogy beszéljetek, hátha mégis van valami félelme, de írtad, hogy azon már túl vagytok, szóval több ötletem nincsen.
2009. máj. 25. 23:41
 13/34 anonim ***** válasza:
100%

aham, értem (én voltam az utolsó hsz)

hát nézd, a fájdalom maximum enyhíthető hosszú előjátékkal, neki el kell lazulnia (ami az olvasottak alapján nem biztos h egyszerű lesz), 100%ban bíznia kell benned. próbáld meg valamelyik pettingelésnél továbbhúzni a dolgot, mondd el neki h mennyire kívánod és szereted. a fájdalmat tényleg nem igazán lehet kikerülni, de ennyire felnőtt meg csak van már, hogy ne ez legyen a legnagyobb gondja...persze fél az ismeretlentől, nem tudja mire számítson, de biztosan tudja, hogy gyengéd lennél vele. olyanról nem tudsz, hogy a szülei bfolyással lennének rá? vagy hogy úgy nevelték volna?az is lehet h van benne egy olyan tartás, hogy nem tartja a szexet helyesnek, mert írtad h vallásos. ez nem játszhat közre nála?

2009. máj. 25. 23:44
 14/34 anonim ***** válasza:
100%
Az első együttlétet, főleg ha mindkettőtöknek abszolút az első, sok és hosszú pettingnek kell megelőznie. Fel kell térképeznetek egymás testét, meg kell ismerni, kinek mi hogy a jó. Ha neki lesz már tapasztalata ezt illetően, ő se fog annyira idegenkedni a szextől. (Kivéve ha tényleg annyira mélyen vallásos.) De ez nem programszerűen megy, hogy "na most akkor szex". De a pasinak kell kezdeményeznie. Ereszd szabadjára ösztöneidet, azzal felébreszted az övéit is!
2009. máj. 25. 23:45
 15/34 A kérdező kommentje:

Jó a kérdés.

Nos, faluban lakik, ami más helyzet, egy nagyobb városban mint Debrecen, Győr, Vác, ott 5x több az esély bepasizni, pláne ha buliba is jár a barátnőivel. De ő nem jár bulizni, és nem lakik városban. Gimnáziumban végzett egy közeli városban, de ott nem foglalkozott a fiúkkal, tanult inkább.

A vallása református, a szülei gondolom konzervatívak, de nem akarok hülyeséget mondani. Ami még érdekes, az az, hogy amikor összejöttünk, a faluban máris mi voltunk a téma, mert ott majdnem mindenki ismerte a barátnőm családját, tehát ő sem kivétel, éppen emiatt vette le iwiw-ről a közös képünket, mert nagyon rosszul esett neki, hogy mások a magánéletéhez fűztek megjegyzéseket.

Bizonytalan a dolgában, nem az a bevállalós nő (nagyon szeretem is ezért), azaz nem könnyű vérű. Megfontol mindent, és ugyanakkor nagyon szeretem őt, várok rá ha kell, de annyira idegen témakör ez neki, inkább várna még ezzel.

2009. máj. 25. 23:59
 16/34 anonim válasza:
28%

Szia!

Érdekes történet,nem olvastam el nagyon az előzőket,de én azt mondom neked,hogy 20 éves vagy életed talán legszebb korszaka!Miért ragadnál meg pontt most 1 lánynál, (még ha sexelnétek is), ráérsz majd 30 évesen váárakozni 1 nőre!Nem azt mondom,hogy hagyd el,de nézz körül,más lányok is vannak,akik megtanithatnak erre arra:)

Szóval én csak azt akarom mondani,hogy MINDIG AZT BÁNJUK AMIT NEM TETTÜNK MEG!

Élvezd még most az életet,amig fiatal vagy, ne akkor már amikor családod lesz!

23/L

2009. máj. 26. 00:17
 17/34 anonim ***** válasza:
100%
Az a baj, hogy meg akarod vele beszélni. Minden nőnek két énje van, az egyik amit a külvilág felé mutat és a másik, aki azt teszi, amit valóban akar. Ha egyedül vagytok a szobában, csókolóztok, úgyis létrejön egy szexuális feszültség. Ott legalább pettingig jussatok el. (NE KÉRDEZZ SEMMIT!!! Cselekedj határozottan, de nem erőszakosan.) Aztán már ő is belátja majd, hogy akarja a szexet. Sok sikert és érezzétek jól magatokat. Ámen.
2009. máj. 26. 08:36
 18/34 A kérdező kommentje:

Nem vagyok az a fajta pasi, aki elkezd rámászni, aztán hátha lesz valami. Patt helyzet van, én nem tudok előrébb haladni, ő meg nem is nagyon akar még. Tegnap este is átgondoltam ezt a témát, és ez szó szerint egy patt. Ha most csak ezért megcsalom, azzal elveszítem őt is, ráadásul összetöröm a szívét is. Ha várok, és közben szakítunk, akkor meg elfelejthetem, hogy lett volna rá lehetőség, de ugyanakkor ő is.

Az első megoldás nem ér annyit, nagyon szeretem a barátnőmet, és inkább kivárom, a második meg hátha nem jön össze :)

2009. máj. 26. 09:00
 19/34 anonim válasza:
97%

Nézd nyilvánvalóan rendes srác vagy, ezért csak neked csak most (mert nagyon undorító tud lenni amikor valaki ilyennel visszaél, a cél nem szentesíti az eszközt ebben az esetben):

A 8:36-os válaszolóhoz kell csatlakozzak legalábbis a gondolatmenet lényegét tekintve. Igen meg kell beszélni, és nyilván mindkét félnek akarnia, és készen kell lennie a dologra, viszont teljesen nyilvánvalóan a barátnőd túlreagálja az egészet, és addig hogy ezt teszi nem is fog rájönni amíg át nem esik rajta, és utólag visszanézve majd jót mosolyog magán.

Vannak ilyen lányok, akik visszahúzódóak, és gátlásosak, ezért félnek az első alkalomtól, sokszor az is fellép amit többen említettek hogy túlmisztifikálják a szüzességet, és igen ezt jól érezted hogy erre rárak egy lapáttal hogy falusi, illetve konzervatívabb gondolkodású. Ám a teljes összképhez engedj meg egy kis sztorit, csak mert én is hasonló cipőben jártam valamilyen tekintetben:

L/19, én F/19 egy komoly kapcsolatom után ismerkedtünk meg, egymásba szeret, nagyon sokat beszélget, találkozgat, és minden megvolt ami kellett. A történetben szereplő leányzó bár városi, bizonyos értelemben konzervatív gondolkodású, és hihetetlen gátlásos, amolyan minden újtól megriadó típus (itt érzek némi párhuzamot). Meg is beszéltük a dolgot (de nem túlbeszéltük, az csak erősíti a félelmeket), ennek ellenére egészen spontán esett meg a dolog, a 10. napon. Természetesen óvszerrel. Utána sokáig nagyon szerettük egymást, majd 2,5 évig voltunk együtt. /Megjegyzés: épp ezért ne általánosíts, hogy milyen már amikor valaki 2 héten belül, igenis lehet az jó!/

Mi a kulcs? Összhang, és bizalom. Ez a két dolog a legfontosabb, tanítsd meg a lányt hogy bízzon benned, hogy kútba ugorjon utánad, ha te azt mondod hogy az biztonságos. Ha megbízik akkor el fogja tudni engedni magát minden körülmények között, és az első alkalom sem lesz feszes, és a lány még élvezni is fogja (az én akkori párom nagyon élvezte, és alig fájt neki).

A másik kulcs az hogy igenis lépned kell. Aki ennyire tart egy dologtól azzal hogy csak beszélgettek róla, csak elmélyíti a saját félelmeit, nem átlép rajtuk! Nem azt mondom hogy legyél türelmelen, csak határozott. Egyrészt bejön a nőknek is, másrészt ha valaki el tudja engedni magát melletted (lásd előző pontban) és megbízik benned, akkor amikor felizgatod egy petting során, nem az lesz az első gondolata hogy úristen mi lesz most összedől a világ, hanem az hogy de borzasztóan kívánom ezt az illetőt. Márpedig számodra pont ez a vágy a megoldás, ha jobban vágyódik utánad mint amennyire (szerintem túlzottan) tart a dologtól, akkor igenis bele fog menni, mert rájön hogy ez kell neki.

Még egyszer hangsúlyoznám, hogy ne kényszerítsd rá, ne leteperd, csak légy határozott, izgasd fel gyakran, és minél jobban, és akkor magától ráébred hogy ez neki is fontos nem csak neked!

Remélem segítettem!

21/F

2009. máj. 26. 09:52
 20/34 anonim válasza:
55%

Szerintem ne azzal foglalkozz, hogy MÁS mikor vesztette el!!! fiúk sajnos ilyenek, főleg ebben a korban, hogy egymással versenyeznek... Ha ez kell, akkor szexuálj meg valakit, és veszítsd el ezt az édes, aranyos lányt, akit szeretsz, és aki szeret téged, csak még fél.

A kettőtök óráját kell összeegyeztetni, semmi mást! Aztán ha túl sokáig húzza, hogy már tényleg nem bírod, akkor hagyd ott, ennyi. Mert akkor valószínűleg nem illetek össze.

Szerintem nagyon is jó dolog, hogy szereted, és képes vagy várni rá. De jó lenne, ha nem másokhoz viszonyítva ítélnéd meg magad, mert ezáltal befolyásolható leszel.

2009. máj. 26. 10:49
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!