A szüzesség elvesztése 19 évesen is fáj?
Mondjuk te is érdekes vagy kérdező. Mindenkinél más és más. Van aki vérzik van aki nem. Van akinek fáj van akinek nem. Van akinek kellemes az első van akinek nem...
Most találjuk ki, hogy neked milyen lesz. Ha görcsölsz rajta, ha nem akarod a szexet, ha nem szereted a párod akkor valószínűleg jobban megvisel majd. Olvass vissza, egy csomó tippet leírtak már, hogy lehet minimalizálni ilyenkor a fájdalmat, de van akinél ez sem jön be...
neem, csak 18 és 20 évesen fáj, szóval most gyorsan gyere át és segitünk a dolgon :D
na az volt a komolytalan része, ha átjönnél is max beszélgetnék veled, egyelőre másé vagyok, és nem kívánok ezen változtatni :) és milyen gáz még hűséges tipus is vagyok:)
na de a lényeg hogy barátnőm amúgy 19 volt, amikor megtörtént, és neki fájt sajnos, utólag mondta hogy eléggénagyon fájt neki. akárhogy is vigyáztam. az ellazulás és nedvesedésről meg annyit, hogy már volt hogy le is csöppent annyira nedvesedett. előtte nagyon sokáig (6hónapon át) próbálkoztunk. attól függ mennyire erős a szüzhártyád, és mennyire van benőve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!