Fájni fog? (többi lent)
Figyelt kérdés
Csiklómat szoktam izgatni orgazmusig, de soha nem dugok fel semmit magamnak. Felizgulni fel tudok, és benedvesedni is. Barátommal le fogunk feküdni lassan. Első együttlét így fájni fog? (Normális válaszokat, légyszi!)
17L
2012. jan. 13. 16:36
11/13 anonim válasza:
Én a barátnőmnek a porszívócsövet dugtam fel. Aszonta, hogy fáj. Akkor vettem észre, hogy keresztben ment...
12/13 anonim válasza:
olvastam egy kamcsatkai magazinba h nagyon sok 17 éves hal meg a szüzesége elvesztésekor. várj még vele :DDDDD
13/13 anonim válasza:
attól függ,ha elég felkészült vagy,és érett,és nem félsz akkor nem biztos,hogy fájni fog,én például nagyon élveztem 19 éves voltam az elsőnél
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!