Fájni fog? (többi lent)
Csiklómat szoktam izgatni orgazmusig, de soha nem dugok fel semmit magamnak. Felizgulni fel tudok, és benedvesedni is. Barátommal le fogunk feküdni lassan. Első együttlét így fájni fog? (Normális válaszokat, légyszi!)
17L
Én se dugtam fel semmit magamnak, amíg szűz voltam.
Csak kábé 30 másodperc az egész, hosszanti irányban nyilaló érzés, igen, nagyon nagyon fog fájni.
wait a minute...
Rögtön belecsaptok a lecsóba? Azt még értem, hogy magadnak nem dugtál fel semmit, de a barátoddal sem próbálkoztatok?
Nem tágította a puncid az ujjaival?
Vagy csak szopi/nyali volt? SOKKAL kevésbé, illetve egyáltalán nem fájna, ha előtte eljutnátok addig, hogy be tudja rakni 3 ujját (mutató, középső, gyűrűs) egyszerre teljesen. Így még élvezni is tudnád talán az elsőt (ritkák azok a lányok, akik előkészítés nélkül is élvezni tudják).
Szépen fokozatosan, először 1 ujj, aztán 2...
Amikor megtörténik majd a dolog, akkor is előtte az ujjaival hatoljon beléd, hogy előtágítsa a dolgot.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!