Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Fájni fog? (többi lent)

Fájni fog? (többi lent)

Figyelt kérdés

Csiklómat szoktam izgatni orgazmusig, de soha nem dugok fel semmit magamnak. Felizgulni fel tudok, és benedvesedni is. Barátommal le fogunk feküdni lassan. Első együttlét így fájni fog? (Normális válaszokat, légyszi!)

17L

2012. jan. 13. 16:36
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
sajnos igen.
2012. jan. 13. 16:41
 2/13 anonim ***** válasza:
mert az fog fájni ahogy a szűk hüvely tágul. Tehát ha még nem dugtál fel magadnak semmit, akkor elég szűk vagy, ergo fájni fog a tágulás.
2012. jan. 13. 16:42
 3/13 A kérdező kommentje:
Ha bírom a fájdalmat, akkor el tudom majd annyira viselni, hogy élvezhetővé válik kis idő után?
2012. jan. 13. 16:44
 4/13 anonim ***** válasza:

Én se dugtam fel semmit magamnak, amíg szűz voltam.

Csak kábé 30 másodperc az egész, hosszanti irányban nyilaló érzés, igen, nagyon nagyon fog fájni.

2012. jan. 13. 16:46
 5/13 A kérdező kommentje:
És kb fél perc után jó lesz már?
2012. jan. 13. 16:50
 6/13 anonim ***** válasza:
Nem, nem kötelező, hogy fájjon. Olvastam olyantól is, aki azt írta, hogy nem is érezte. Ha igen, akkor hamar elmúlik.
2012. jan. 13. 16:52
 7/13 A kérdező kommentje:
Na, király. Köszi a normális válaszokat. :)
2012. jan. 13. 16:59
 8/13 anonim ***** válasza:

wait a minute...

Rögtön belecsaptok a lecsóba? Azt még értem, hogy magadnak nem dugtál fel semmit, de a barátoddal sem próbálkoztatok?

Nem tágította a puncid az ujjaival?

Vagy csak szopi/nyali volt? SOKKAL kevésbé, illetve egyáltalán nem fájna, ha előtte eljutnátok addig, hogy be tudja rakni 3 ujját (mutató, középső, gyűrűs) egyszerre teljesen. Így még élvezni is tudnád talán az elsőt (ritkák azok a lányok, akik előkészítés nélkül is élvezni tudják).

Szépen fokozatosan, először 1 ujj, aztán 2...

Amikor megtörténik majd a dolog, akkor is előtte az ujjaival hatoljon beléd, hogy előtágítsa a dolgot.

2012. jan. 13. 17:01
 9/13 A kérdező kommentje:
Nem írtam le kifejtve túlságosan. 2 ujj megvolt
2012. jan. 13. 17:03
 10/13 anonim ***** válasza:
nem, 30 másodperc a fájdalom, attól még nem lesz rögtön jó, hogy letelt a 30 mp. Csak nem lesz rossz.
2012. jan. 13. 17:05
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!