Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Fiú vagyok és félek az elsőtől...

Fiú vagyok és félek az elsőtől. Ez normális? Mit kéne csinálnom?

Figyelt kérdés
Úgy értem nem lesz kellemetlen vagy ilyesmi? Kicsit félek mert amúgy tök várom csak azért mégis! Bele se gondolok mi lesz ha nagyon beégek :(
2012. jan. 11. 21:26
1 2
 11/13 anonim válasza:

Ne izgulj.Az első nem fog sokáig tartani.

Ellenben,minnél többször csináljátok,annál jobban fog menni.

2012. jan. 11. 22:56
 12/13 anonim válasza:

hány éves vagy? amúgy nekem még nem volt szexuális élményben részem (14) de majd akivel lesz annak nem fogom hazudni h nem vagyok szűz, 2 oka van: mert szerintem jobb ha őszinte vagy hozzá és mert megfogja érteni, és gondolom neked is rossz h tudod h hazudtál neki.

én a helyedben elmondanám neki h bocsánat aztán higgadtan lassan elmondanám h szűz vagyok, biztos nem sértődne meg...

2012. júl. 21. 00:37
 13/13 anonim ***** válasza:
úgyis rájön, hogy szűz vagy, ha nem tudsz vele mit kezdeni, és nem vagy határozott. mi értelme annak, hogy hazudsz? sztem örülne, hogy neked is ő az első. ez inkább szép és aranyos és romantikus, mint hogy gáz lenne. na amúgy megvolt azóta? :D
2012. aug. 29. 19:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!