25 éves srác vagyok. Szűz. Őszinte válaszokat szeretnék kapni, hogy elmenjek-e egy prostituálthoz, hogy elvegye a szüzességem. Meg fogom bánni? Félek a nőktől. Megkeseredett vagyok, amiért a szerelem kimaradt az életemből.
Komolyan mondtam bulit! Vagy a mekit, vagy bármit ahol emberek vannak, és azt, hogy csajozós iskolát nyitok! :) nem kell fizetni! :) Poénból csinálom, de csak olyannak, aki tényleg akar változtatni!
32/F (aki egyedülálló, és aki tudja mi a pálya...)
Jah és nem azért egyedülálló F mert egy Fax, hanem azért, mert még mindig nem találta meg az Igazit, pedig már végignézte a fél "szénakazalt"... :)
csak szólni szertnék, hogy a pasik és a nők eléggé máshogy gondolkodnak a sexről! A nők nagy része nem tudja elképzelni a sexet szerelem nélkül, a pasik pedig általában csak a sex után esnek bele 1 nőbe! Ez a dolog persze nem általánosítható, de a két nem 70%-80%-a ilyen! Valamint, ha még nem volt nőd, akkor erősen gondolkodj el rajta, hogy mit is csináltál eddig rosszul? Mert bizony magad tehetsz róla, hogy még nem volt senkid! Ugyanis a félénkség nem kifogás! Beszélgetni csak szoktál néha lányokkal, nem? A következő dolgok lehetnek hibásak: kinézet. Ez most nem azt jelenti, hogy Adonisznak kell szülessél, hogy szeressenek a nők. Senki sem születik szépnek. Azzá leszünk amit magunkból csinálunk. És nem muszáj a szépségért feltétlenül lefogyni vagy gyúrni. Aki ápolt, nam zsíros a haja, jó a frizurája, nem büdös, és jól öltözködik, arra mindig felfigyelnek a nők. Amúgy meg ha van mondanivalód, meg jó humorod, biztosan össze tudsz szedni valamit. Rengeteg pasi hibája az, hogy nem tud beszéni. Kimerül a társalgási tudása a szomszéd lány csöcseinek méreténél, meg a focinál. Gyakori hiba az is, ha helytelenül beszél valaki egy lánnyal. Pl van 1 ismerősöm, aki csak belekötni tud másokba, meg hülyén röhögni, de mondani igazából nem tud semmit. Nagyonnagyon nagy baj, ha 1 pasinak nincs önbizalma. Mert nem tud leszólítani senkit. Ezért mára áthárult a leszólítás feladata a nőkre. Ezért becsülik meg jobban a lányok azt a pasit, aki őket szólította le, mint akit ők.
Most ezek után döntsd el, hogy a könnyebb utat választod, és megfertőződsz valamivel egy prostitól, vagy inkább erőt veszel magadon végre, és változtatsz. Adnék egy tppet: ha az utóbbit választod, evvel a mottóval vágj bele a leszólításba: Mit veszíthetek? Max elutasít. ÉS??? Sok hal van a tengerben.
És a lányokhoz, meg úgy viszonyulj, mint a David Attemborugh az állatokhoz: Jobban fél ő tőled, mint te tőle. Hidd el a lányok is eléggé félnek néha!
puh, mire ezt leírtam! XD
Az előző válaszoló biztos egy tapasztalt férfi a csajozásban aki leragadt a felesége mellett. Én őszintén megmondom, hogy jelen idő szerint egy útszéli kur@'t többre tartok mint egy 20 éves első ránézésre tisztességes csajt. Méghozzá azért mert az a lány aki kinn dolgozik az út szélén az mindenki előtt vállalja, hogy Ő az is, de a mai csajok mindegyike egy ribanc aki ugyanúgy elvárja a pasitól, hogy vigye a pics@'ját menő helyekre, vegye meg neki ezt meg azt, hogy utána aztán csak jól megb@szhassák. A prosti tisztán mindenki előtt pénzt kér, ezek a szeretetkurv@ csajok meg dolgokat kérnek a szexért. Ez a színtiszta igazság, és nem okosságból mondom ezt de maga a tény sajnos nagy mértékben tapasztalható a 2010-es években.
Srácok menjünk prostihoz, ott meg is kapjuk azt amiért fizetünk.
ENNYI!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!