Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » 25 éves srác vagyok. Szűz....

25 éves srác vagyok. Szűz. Őszinte válaszokat szeretnék kapni, hogy elmenjek-e egy prostituálthoz, hogy elvegye a szüzességem. Meg fogom bánni? Félek a nőktől. Megkeseredett vagyok, amiért a szerelem kimaradt az életemből.

Figyelt kérdés
Mostanra attól kezdek félni, hogy egyedül maradok, és szar életem lesz.
2012. jan. 9. 22:31
 11/97 anonim válasza:
42%

Fiúk komolyan ez elkeserítő...mi lett veletek?

Már nem először olvasom ezt a hülye kérdést.

Szerinted azzal, hogy elmész prostihoz nőni fog az önbizalmad? Ez egyenes arányosságban működik vagy mi?

Tudom, hogy teljesen el vagy keseredve... ezt teszi a világ, a média az emberek önbecsülése a béka feneke alatt van. De ahogy előttem is mondta valaki:

"csendes, gátlásos fiú maradtam"

Ember neki sem lett jobb... hiába mondd akár mit is... sőt még be is ismerte...

Ha a prostitól várod a a boldogságot az nagy hiba. Különben meg egy prosti szerintem közel sincs ahhoz az élményhez amit egy igazán szerelemből történő szeretkezés nyújt.

Higgyétek már el egy csomó ugyanilyen lány ül otthon mint ti és teszik fel a hülye kérdéseiket. Ember mindenkinek van valaki! és Mindenkit lehet szeretni!

2012. jan. 9. 22:55
 12/97 A kérdező kommentje:
valaki írta, hogy béna csajt szedjek fel. Nem tudok szerelem nélkül együtt lenni valakivel, mert gáznak érezném mások előtt. Tudom hogy ez gonoszság, de gáz csajjal csak szex miatt nem akarok össze jönni.
2012. jan. 9. 23:05
 13/97 A kérdező kommentje:
Azt is gonoszságnak érzem a nők részéről, hogy ennyire elutasítóak velem. Kezdek haragudni rájuk...
2012. jan. 9. 23:07
 14/97 anonim ***** válasza:
54%

22:36 vagyok ismét ...

"Nem tudok szerelem nélkül együtt lenni valakivel"

Akkor miért fordult meg a fejedben egy prosti? Ez is azt igazolja, hogy rossz ötlet!

30/N

2012. jan. 9. 23:07
 15/97 anonim ***** válasza:
74%

ma 22:55

Persze-persze én is sokáig ebben ringattam magam, de már látom, hogy a mai lányok igényeinek nem felelhetek meg.

165cm magas vagyok, nem kellek egy lánynak sem! Pusztán volt képes lány ezért elutasítani, pedig előtte bejöttem neki nagyon is!

Én már nem hiszek a mesékben, de Balu kapitányban igen! ;)

Menj el a prostihoz én vagyok az aki előbb is írt 21 évesen jártam és nem bántam meg, csak azt bánom, hogy nem hamarabb mentem el.

Inkább dolgozok és abból lesz esélyem rendeszeresen járni.

Ezeknek a beképzelt szép lányoknak meg hadd maradjanak a bunkó vadállatok, meg is érdemlik, ha minket kedves, igazán szeretnitudó fiúkat le sem sz@rnak!

Az a hivatásos lány pedig úgy szereett mintha a barátnőm lenne!Legalábbis elhitette velem és nekem épp elég volt! Igenis tudnak olyat nyújtani, mint egy barátnő!

Én próbálkozom neten, élőben is és higgyétek el, hogy nagyon beletud az ember fáradni lelkileg a sok visszautasításba egy idő után és az önbecsülése már a pokol mélységeibe zuhan.

Én már akkor sem tudnám elhinni, hogy kellek egy lánynak ha itt előttem mondaná ki! Ennyi teljesen szétzúztak és a kérdező sincs jobb helyzetben ha 25 évesen még semmire sem jutott a nőknél.

2012. jan. 9. 23:11
 16/97 anonim ***** válasza:
45%

Kedves 23:11

Tudod, én már semmit nem értek! Hogy lehet az, hogy állításotok szerint nektek semmi esélyetek a nőknél?

Az ismeretségi körömben jó pár nem túl szép és nem túl kedves nőnek van hozzá képest túl jó pasija.

Amikor egy 130 kilós nő kifog magának egy normális és jóképű férfit, aki még feleségül is veszi, akkor valahogy nem tudom elképzelni, hogy nektek nem jut egy rendes nő!

Talán rossz helyen keresgéltek vagy túl nagyok az igényeitek!

30/N

2012. jan. 9. 23:15
 17/97 anonim ***** válasza:
84%

"Azt is gonoszságnak érzem a nők részéről, hogy ennyire elutasítóak velem. Kezdek haragudni rájuk..."

Ne haragudj, de valószínűleg okkal utasítanak el a nők. Ahelyett, hogy 'megharagszol' kollektíven a női nemre, aztán egy fél év múlva te is itt osztod az észt, mint Lelkek erdésze és egyéb kedvenc felhasználónk, hogy a nők lelketlenek...na ez egy hosszú mondat...szóval ehelyett inkább írd le, hogy szerinted miért nem megy az ismerkedés.

És ha vannak barátaid, akik tényleg barátok, akkor kérd meg őket, hogy ők is mondjanak őszinte véleményt.

Sokkal messzebb jutsz egy kis önvizsgálattal, mint mások hibáztatásával.

2012. jan. 9. 23:20
 18/97 A kérdező kommentje:
Én nem akarok azért dolgozni, hogy prostikhoz járkáljak. Rendes barátnőt szeretnék magamnak. Az igényeim nem túl nagyok. Sokszor beleesek nem túl szép lányokba. Az igaz, hogy csak a vékonyakat szeretem. Ezért már túl válogatós vagyok?
2012. jan. 9. 23:21
 19/97 anonim ***** válasza:
73%

Nahát-nahát, te magad írod meg, hogy nem prostikra vágysz, akkor miért kérdezel ilyen butaságot?

Keresgélj és hidd el, meg fogod találni a boldogságot egy szeretetreméltó nő oldalán!

30/N

2012. jan. 9. 23:23
 20/97 A kérdező kommentje:
Az, hogy haragszom a nőkre kissé, tény. Igazságtalannak érzem, hogy tizenéves srácoknak van barátnőjük, nekem meg sosem volt. De az élet igazságtalan, tudom...
2012. jan. 9. 23:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!