Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Gáz illetve szánalmas 20...

Gáz illetve szánalmas 20 évesen szűznek lenni? Én annak tartom. és te? F

Figyelt kérdés
2012. jan. 9. 18:43
1 2 3
 11/26 A kérdező kommentje:
azért mert én szánalmasnak tartom....és szégyellem.
2012. jan. 9. 18:48
 12/26 anonim ***** válasza:
Attól függ, ha barátnő(i)d volt(ak) már akkor szerintem nem, a szex része nem jött össze, van ilyen.Ha viszont semmi sem volt még akkor az már kezd kínos lenne igen.
2012. jan. 9. 18:51
 13/26 Macs1209 ***** válasza:

Na és? Kit érdekel? Naponta 50x megkérdezik.

Ha szégyenled, akkor nem irod bele hszbe, hogy rólad lenne szó.

Vagy nem találtad meg az igazit, vagy bűnronda vagy.

Első esetbe várj, második esetbe meg kurv@zz..

2012. jan. 9. 18:51
 14/26 anonim ***** válasza:

Macs1209!

te ezt nagyon rosszul látod!!!

én 21 évesen voltam először nővel...átlagos vagyok devalahogy nem került rá sor és a fiúk nem várják az igazit!! ha van lehetőség az elő nőt megdöntik...a lényeg az,hogy most 29 éves vagyok és 23 nővel voltam azóta és egyik sem kúrvázásból származik.. a mostani bnőmmel 4 éve vagyok együtt...!

ne keseredj el kérdező még csak most jön a te időd...hajrá!!!

2012. jan. 9. 18:58
 15/26 Macs1209 ***** válasza:

#14: Én sem vagyok se Adonis, se Alain Delon...

12 év alatt 7 nő. (néhány tartós, néhány 1 éjszakás).

Az átlagos várjon. De aki ilyen kérdést ír ki magáról,

azzal mi van?

Arra vár, hogy majd itt jön 1 csaj, és azt mondja, gyere,

majd én megtanitalak, hogyan dugjál meg 1 nőt? Vagy mi?

Nem értem az ilyen jellegű kérdéseket.

2012. jan. 9. 19:01
 16/26 anonim ***** válasza:

ő csak el van keseredve és igen itt vár segítséget...

de én is 20 éves korom körül panaszkodtam volna,ha lett volna ilyen jellegű fórum.. elvileg ez az oldal azért jött létre,hogy ,ha valaki nem biztos a dolgában akkor meg tudja kérdezni..

ha így meg érti azt,hogy nincs egyedül evvel aproblémával akkor ő is másképp fogja látni a dolgot és talán megpróbál optimita lenni a problémáival kapcsolatban..

2012. jan. 9. 19:11
 17/26 anonim ***** válasza:
100%
tudod mi a gáz már leírtam párszor,az aki 13-16 évesen kefél össze-vissza,éretlenül,tudatlanul,és gáznak tarja a normális embereket akik nem dobják oda magukat minden jött-mentnek, arra hivatkozva,hogy "szerelmesek",meg "érettek",meg nekik "élni " kell....
2012. jan. 9. 19:37
 18/26 anonim ***** válasza:

Szerintem csak azért tartod gáznak, mert te is megakarsz felelni a képzeletbeli elvárásoknak. Egyszerűen próbáld elengedni a dolgot, igazából nem érdekli annyira az embereket, hogy majd szánalmasoznak meg minden. Max iskolában.

Egy egyetemre járó haverom 24 éves szűz, de csomó csaj haverja van. Jó nem kürtölte világgá, de rólam is tudták, semmi se volt, persze attól még magadnak lehet rossz érzés. De mások miatt kár aggódni.

2012. jan. 9. 21:15
 19/26 anonim ***** válasza:
Én nagyon sok fiút ismertem, akik még 21-22 évesen is szüzek voltak, és mivel ők maguk nem tartották gáznak, ezért a környezetük sem, mert nem sugározták magukról. Így könnyebben találtak barátnőt is, mint az, aki a megfelelési kényszer miatt szégyellte magát és elvesztette az önbizalmát. Szűznek lenni sosem gáz:)Szomorú, hogy emiatt érzed annak magad, tanuld meg értékelni és elfogadni magadat.
2012. jan. 9. 22:40
 20/26 anonim ***** válasza:
nem tartom gáznak! Majd azok is egyszer elvesztik a szüzességüket akik még szűzek 20 évesen.... ennyi...!!
2012. jan. 10. 00:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!