Ha megujjazom magam elveszithetem a szűzességemet?
Figyelt kérdés
2012. jan. 9. 00:49
11/37 A kérdező kommentje:
Nagyon:)
2012. jan. 9. 01:15
12/37 Kobudera válasza:
Nem ez nem flört... Egyszerűen a kérdés is komolytalan. Nem egy ilyen volt.. És a google? Ha beütjük mi a szüzesség kiadja... Esetleg anyuka? Igen az intimitás megy idegen emberek között, de a családban nem.. Pedig az a bensőségesebb nem ez.. Ja igen, intimebb ugye, mert az intimitás mint tudjuk(?) nem csak szex...
13/37 A kérdező kommentje:
és anyukának adjam ezt be?? szegény kiakadna;)):P
2012. jan. 9. 01:20
14/37 Kobudera válasza:
Hány éves vagy? Nézd le van írva a biológiai könyvekben szépen minden. Anya nem közvetlen típus? Amúgy szerintem simogasd Magad, ne erőltesd a másikat még...
15/37 A kérdező kommentje:
Hát közvetlen de nagyon ciki lenne.... egyébként 16
2012. jan. 9. 01:25
16/37 Kobudera válasza:
16 az jó kor.Miért ciki? Mert nő vagy? Anyukád nem éli meg a nőiességét? Tudod lehet örülne Neki ha bizalommal fordulnál hozzá.
17/37 A kérdező kommentje:
mert ő azt hiszi rólam hogy nekem megse fordul ijesmi a fejemben
2012. jan. 9. 01:31
19/37 A kérdező kommentje:
jóóó de ő 16 évesen szerintem szentike volt
2012. jan. 9. 01:35
20/37 Kobudera válasza:
De hormonjai voltak... És nem az a helyes, hogy gátlásai miatt elnyomja őket. szerintem sokkal nyitottabban állna hozzá mint gondolod. Remélhetőleg felvilágosult.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!