Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » 24 éves lány vagyok. Nagyon ciki?

24 éves lány vagyok. Nagyon ciki?

Figyelt kérdés

Eddig nem volt komoly párkapcsolatom, Volt egy barátom, akivel terveztem, hogy lefekszem, de nem történt meg mivel szakított velem.Utánna lett volna lehetőségem rá, de egyrészt azért nem akartam, mert azzal a fiúval akkor szakított a barátnője, és el volt keseredve, csak vígasz lettem volna neki, másrész, meg barátok voltunk és semmi vonzalmat nem éreztem se akkor se most, ráadásul velem is akkoriban szakítottak és még fájt, sokat gondoltama volt pasimra.

Szerintetek jól tettem, hogy nem feküdtem le vele?, annak ellenére, hogy nagyon szerettem volna megtudni, milyen érzés a sex.Nem vagyok konzervatív, de nem vagyok olyan lány, aki érzelem nélkül adja oda magát a másiknak.Számomra mnég mindig fontos az első alkalom és várok...remélem hamarosan megtalálom azt a fiút, akinek odaadhatom magam.

2009. máj. 24. 14:17
1 2 3
 11/27 anonim válasza:
51%

Szia!

Én is lány vagyok is még szűz. Júliusban töltöm a 27-et. Egyáltalán nem tartom cikinek, sőt ez bizonyítja, hogy nem fekszel le minden utadba kerülő sráccal. Bár őszintén megmondom vágyom már egy rendes és stabil párkapcsolatra.

2009. máj. 24. 20:53
 12/27 anonim ***** válasza:
100%

30 éves koromig szűz voltam. Most boldog házasságban élek, remek a szexuális életünk is. Nem érzem úgy, hogy bármiről lemaradtam volna, legfeljebb némi nemi betegségről, abortuszról, gyógyszer miatti hormonzavarról. Lett volna alkalmam elveszteni a szüzességem többször is, de azok nem az igaziak voltak. és persze nagyon kíváncsi voltam már, hogy milyen a szex, de érzelmek nélkül, elköteleződés nélkül nem akartam lefeküdni senkivel.

Nagyon-nagyon nehéz volt várni, és közben arra gondolni, hogy mások már élnek nemi életet, boldogok, esetleg házasok, gyerekkel, én meg egyedül tengetem a napjaimat, és menyi mindenről maradhatok le, mert egyetlen fiú sem elég jó nekem. Így utólag viszont hálát adok Istennek, hogy vártam, mert olyan férfi felesége lehetek, akivel nagyon szeretjük és tökéletesen kiegészítjük egymást - az ágyban is. Nagyon szép volt az első alkalom is, örök emlék lesz, pedig milyen ügyetlenek voltunk! :-) De tiszteljük és szeretjük egymást, és tökéletesen megbízunk egymásban. Megérte annyit várni.

Az egyik barátnőm 27 éves koráig várt, aztán a szüzességét egy bevallottan trófeagyűjtő srác vette el, akivel egészen addig nagyon jó barátságban voltak (iskolatársak voltunk mi hárman). Azóta már minden kapcsolat megszakadt közöttük, a barátnőmnek továbra sincs tartós kapcsolata, csupán elmondhatja magáról, hogy már nem szűz. Megérte neki?

2009. máj. 24. 23:07
 13/27 anonim ***** válasza:
Én is így vagyok vele!!Csak én már bánom h nem tettem meg a volt barátommal!!Egy nagyon kedves,aranyos srác volt....s csakúgy otthagytam csak azért mert féltem!!Nah hát igy utolag úgy érzem hiba volt:'(! S azóta persze szóba sem áll velem (nem csoda) Folyton azt hallottam tőle,h volt csajára mennyit várt többet ő ezt nem csinálja.MIvel miután megtörtént a csaj otthagyta (csak kellettt vki akivel elveszti a "nagy" kiszemelt előtt)Szóval ja és ettől én megijedtem...DE mindenesetre cikinek semmiképp sem ciki!! Csak sok jóból maradunk ki a félelmeink,gátlásaink miatt!!
2009. máj. 25. 11:24
 14/27 anonim ***** válasza:
Utolso valaszolo, ird meg a korod, ha nem vagyok tul indiszkret. :)
2009. máj. 25. 13:48
 15/27 anonim ***** válasza:
23/l....voltam az utolsó
2009. máj. 28. 12:08
 16/27 anonim ***** válasza:

Ezaz, csináljatok még nagyobb misztikumot és körítést egy természetes és jó dologhoz.

Akiknek meg nem volt normális pasi a közelükben, azok meg nyugodtan fogják rá, hogy ők csak önmegtartóztatóak...

Srácok, akikről a szezám utca lakóit formázták... legalább magatoknak valljátok be, ti nem az igazinak tartogatjátok magatokat, csak csúnyák vagytok.

2009. aug. 18. 23:16
 17/27 anonim ***** válasza:
http://www.youtube.com/watch?v=PJASSy3EdG4 ebbe benne van a kérdés :D
2009. aug. 21. 12:10
 18/27 anonim válasza:
100%
Az még elmegy, hogy 24éves vagy de, hogy még lány is? Az már pofátlanság
2009. aug. 23. 16:06
 19/27 anonim válasza:
100%
(L) Antifaces 17 (L) :)
2009. dec. 10. 00:22
 20/27 anonim válasza:
az hogy 24 éves az még hagyján, dehogy lány? pfehh hogy ide jutottunk....
2010. febr. 23. 23:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!