Mit hívnak a nők "folyás"-nak?
izgalmi állapotban a punci nedvet.
de előfordul fertőzés hatására az erőteljesebb váladékozás... még sz ide tartozik.
hüvely váladék. fehéres sárgás színű. annak idején azt mondta a sulis védőnőm, hogy olyan a szaga mint a frissen kinyitott sajtos chips-é
de én valahogy nem szagolgatom
És ez az anyag az a síkosító anyag is egyben amit szex előtt termel a nő?
Amúgy meg csak a fertőzésektől véd? (Ha nincs szex)
A hüvely természetes váladék. Ez egyéntől ésciklustól függően több vagy kevesebb. Néha egyáltalán nincs is. Átlátszó vagy fehéres színű. Ha már sárgás az fertőzésre utal. Szex előtt/közben is termelődik. Akkor több és igen, síkosító fonkciójú.
23/l
köszi
-----------------------------------------------------------
"olyan a szaga mint a frissen kinyitott sajtos chips-é"
Hát nem tudom. Engem a sajtos csipsz szaga konkrétan a hányadék szagára emlékeztet. A hüvelyváladéknak jó esetben nem igen van szaga. Maximum ha nagyon közelről szagolod, akkor kicsit savanykás..
A folyás és a hüvelyváladék két KÜLÖNBÖZŐ dolog.
A hüvelyváladék természetes módon termelődik a nap 24 órájában, fehéres színű, izgalmi állapotban több termelődik, ettől válik síkossá a hüvely. (fehérfolyásnak is hívják a természetes hüvelyváladékot)
Az általános értelemben vett folyás viszont barnás és/vagy sárgás, legtöbbször bűzös, betegségre, fertőzésre utaló jelenség.
21L
A folyas foleg ovulaciokor van tobb,feheres sargas,nyujthato.
HA halszagu,az fertozes,valoszinu candidosis(igy irja a szakirodalom).Nem sajtos chips.:P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!