Első szex után barna folyás. Ez normális?
Figyelt kérdés
2010. szept. 12. 00:20
1/7 anonim válasza:
persze ha egy büdös nigger seg_gbe baszott :) by: Vagans
2/7 A kérdező kommentje:
oh igen ez történt. köszönöm.
2010. szept. 12. 00:25
3/7 anonim válasza:
Szia! Nem vagyok csaj. De úgytudom h a fiúknál a barna pisa az aztjelenti hogy valami gond van a májával meghalt a mája vagy nemtudom nézz utána. 16/f
4/7 anonim válasza:
A barna az mindig vér akar lenni, a nőgyógyászom mondta egyszer.Szóval szerintem normális,ha egy nap után már elmúlik.
5/7 anonim válasza:
Teljesen normális.Nekem is volt az első 2-3 alkalommal.Majd elmúlik!
6/7 A kérdező kommentje:
Elmúlt már. köszönöm a válaszokat!
2010. szept. 14. 00:49
7/7 anonim válasza:
Előfordulhat, mert lehet megsérültél valahol és az alvadt vér most jut ki.... ha nem múlik el, akkor lehet valami mirigytúlműködés vagy enyhe fertőzés, de elég nagy véletlennek kellene lennie, hogy ne az első variáció legyen. :)
HA ez megvigasztal, nekem is így volt,d e csak napokkal később jelentkezett és kb pánikban voltam... de semmi gond nem volt. :) DE ha nem múlt volna el 1-2 napon belül vagy netán fájt volna, mindenképpen futottam volna magándokihoz.
Remélem, segítettem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!