Lehetséges, hogy nem is voltam szűz?
Figyelt kérdés
pár napja feküdtem le a barátommal először, nem véreztem, de még csak nem is fájt annyira, csak a legelején egy kicsit. lehetséges, hogy esetleg tampon miatt már nem is voltam szűz amikor lefeküdtünk?2012. jan. 3. 23:31
1/7 anonim válasza:
addig vagy szűz ameddig nem járt benned hús-vér farok.
2/7 anonim válasza:
Szűz voltál. Nem mindenki vérzik, mivel nincs 2 egyforma szervezet sem.
3/7 anonim válasza:
Aki még életében nem szexelt=SZŰZ
Aki azt állítja magáról,hogy szűz,de már szexelt=SZŰZK*RVA
Akinek a tampon szakítja át a szűzhártyáját,vagy feldug egy fésűt miközben spárgázik az=SZŰZ.
4/7 Maidx14 válasza:
Egyszer ott voltam mikor aludtál. Van még kérdésed?
5/7 anonim válasza:
Már többször leírtam én is, de az, hogy megvan-e a szűzhártyád és hogy szűz vagy, nem fedi egymást. Alapból mindenki szűzhártyája más, van akié rugalmasabb, nagyobb rés van rajta, nekik az első szex se fáj különösebben, vagy simán elszakadt a szűzhártyájuk sportolás, torna közben. Szóval nem törvényszerű, hogy az első szex fáj és vérzik. Mégis mindaddig szűz vagy, míg a barátod bele nem tolja a fütykösét a puncidba. Nem olyan bonyolult.
6/7 anonim válasza:
Szűz voltál, ahogy az előttem szólók is írták, csak a tampon miatt már nem volt meg a szűzhártyád. Ez még a jobbik eset, mert nem fáj annyira.
7/7 anonim válasza:
Szűz voltál,hiszen a szüzességed akkor veszted el, amikor először szexelsz valakivel. A szűzhártyád viszont nem biztos, hogy megvolt ill. nem biztos, hogy ép volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!