Miért korai 11 évesen elveszíteni?
Figyelt kérdés
Hogyha a lány már egy 15-16 éves szintjén áll értelmileg akkor sem? Miért?
Kérlek tartozkodjatok az olyan megjegyzésektől, hogy ilyenkor ne azon járjon az eszed, meg kis qrva, mert már rég nem vagyok 11, és elveszíteni sem akarom, de tényleg fontos lenne jó érveket összeszednem...kérlek segítsetek!!!
2012. jan. 3. 17:07
21/25 A kérdező kommentje:
tudom, én is ezt mondtam neki.. :/
2012. jan. 6. 15:41
22/25 anonim válasza:
Ha annyira határozott lennél nem kellene ezt a kérdést feltenned, mert magad is el tudnád dönteni. Bár nyilván megkérdezheted hiszen sok fölösleges kérdés van ezen az oldalon.
ÜDV: Az a válaszoló aki beleavatkozott az életedbe! xD
23/25 A kérdező kommentje:
Nem azért kérdezem mert bizonytalan vagyok nagyon jól tudom hogy még korai, a kérdés célja, hogy talán tudtok mondani olyan okokat ami nekem nem jutott eszembe.
2012. jan. 6. 20:39
24/25 anonim válasza:
Például hogy még ilyenkor meg se jön neki a menstruációja. Anélkül meg életveszélyes. Hogy később nagyon megbánhatja, hogy eljátszotta a kis ringyót. Ráadásul melyik fiúnak kéne egy 11 éves? Ezek azt hiszem elég nagy okok.
25/25 A kérdező kommentje:
amúgy ki néz legalább 14-15 nek... végső esetben tökre nem számít h mennyinek néz ki...,csak úgy mondtam. meg a menstruációja megjött szval... mert ezt már én ismondtam neki :// meg az érdekel h mért életveszélyes? mert nem fog belehalni v ilyesmi... de am nem helyeslem a dolgot egyáltalán nem :////
2012. jan. 7. 17:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!