Hogyha a lány már egy 15-16 éves szintjén áll értelmileg akkor sem? Miért?
Kérlek tartozkodjatok az olyan megjegyzésektől, hogy ilyenkor ne azon járjon az eszed, meg kis qrva, mert már rég nem vagyok 11, és elveszíteni sem akarom, de tényleg fontos lenne jó érveket összeszednem...kérlek segítsetek!!!
Nincs "ideális korhatár", mindenki akkor szexeljen először, amikor testileg ÉS lelkileg felkészültnek érzi magát.
Én három hónappal a 12. szülinapom után vesztettem el, de testileg-lelkileg elég érett voltam hozzá.
2012. jan. 4. 20:24
13/25 anonim válasza:
15 éve létedre egy 11 éves a legjobb barátnőd?? Akkor nem ő érett hanem te vagy iszonyú éretlen. xd -.-
Ami amúgy elég gáz!!
Ez nem érettség kérdése, te most azt akarod hogy összefeküdjön valakivel 11 évesen? Gratulálok!! Amúgy mondom azért hiszed mert pont te vagy az aki sehol nem áll a korához. 11 évesen ha összefekszik valakivel csak később fog rájönni hogy mekkora kis ringyó volt mert összefeküdt egy kisfiúval. Vagy ha nem kisfiúval akkor a fiú a pedofil. Nem tudom hogy jönne össze neki. xD Elég nagy szívás vagy ember!
2012. jan. 4. 21:06
14/25 anonim válasza:
De hülyék vagytok! Már miért ne lehetne a legjobb barátnője mondjuk egy szomszéd lány? Nem csak az osztálytársak vannak a világon! Sok hülye kocka!
2012. jan. 5. 00:14
15/25 anonim válasza:
hát valóban, ez nehéz dolog... nekem is volt olyan ismerősöm, aki 12 évesen úgy nézett ki, mint más 17 évesen.
de a lényeget leírták előttem is: mentálisan nem fejlett még, hiába hiszi azt. egy 11 éves sose lesz egy 16-17 éves tapasztalati szintjén semmiben, hiába hiszi nagynak magát. ha valami rosszul sül el, annak borzasztó következményei lehetnek egy ilyen kislánynál (gondolok itt a terhességre), és ha a fiúról kiderül, hogy lefeküdt vele, akkor őt is keményen megbüntethetik. szóval semmiképp nem szabad még ilyen fiatalon szexelni.
2012. jan. 5. 01:12
16/25 anonim válasza:
No és mi van az ovisokkal? Csendespihenő alatt a kis 5 éves Kolompár Dzsokika és Oláh Eszmeraldácska... :DDD
2012. jan. 5. 01:59
17/25 anonim válasza:
20.24es dehogy voltál hozzá érett max a babázáshoz...
2012. jan. 5. 15:05
18/25 anonim válasza:
00:14-es! Miért kéne egy 11 évesnek lenni a legjobb barátnőjének?? Miért csak az osztályába vannak korabeli lányok? Tudod van olyan szó hogy sport! Gondolom ezt nem ismerted így joggal írtad ezt a választ. Sportolás közben az ember sok hasonló életelfogással rendelkező emberrel találkozik. Minél több fajta sportot űz annál több az érdeklődési köre, annál sokoldalúbb ember lesz belőle. A suliból nekem nem válnak ki legjobb barátok. Azok csak osztálytársak. És ha a kérdező is valami hasznosat csinálna nem lenne a legjobb barátnője egy 11 éves. Tudod mi van? Egyből kiderül amúgy. A kérdező elég határozatlan, és könnyen befolyásolható típus. A kiscsaj meg egy elég határozott, domináns fajta lehet, aki könnyen érvényesíti a véleményét. Ezért valószínű, mivel legtöbbször a kiscsaj rámenőssége és határozottsága eléri célját és maga köré csavarja életfelfogásával és véleményeivel a kérdezőt, így az rá se jön hogy valójában ő az aki vissza van maradva. A kiscsaj meg nyilván érettebbnek tűnik mivel egy korban nagyobb lánnyal barátkozik. Ez van itt kedves válaszolók!
2012. jan. 5. 16:31
19/25 anonim válasza:
Néha még a 15- 16 éveseknek is korai, és nem mindig jó az első élményük, hát még egy 11 évesnek?O.o Korai, és utánna,biztos, hogy megbánja.
2012. jan. 5. 19:27
20/25 A kérdező kommentje:
Miből gondolod, hogy nem csinálok semmi hasznosat? Én úgy gondolom, hogy nem kéne bíráskodni mások élete fölött, és egy kérdésből eldönteni, hogy milyen életet él, és miért teszi azt amit tesz. De csak hogy ne legyen köztünk félreértés: eléggé erőszakos és határozott vagyok, nincs igazad. Viszont ez az ő dolga, én tanácsot adhatok, megpróbálhatom meggyőzni, de nem parancsolgathatok neki. Másrészről, ha már a sportról bezsélünk: 5 féle sportot űztem/űzök, (huzamosabb idejig/ideje) ezeknek a nagyrésze tánc amúgy,de lényegtelen, és 3 hangszeren játszok, most fogom elkezdeni a negyediket. Nem értem miből vontad le azt a következtetést, hogy otthon ülök és lógatom a lábam. És nem gondolom, hogy a kérdés ezzel kapcsolatos volt, vagy közöd lenne az életemhez.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!