Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Lányok! Mi jutna eszetekbe...

Lányok! Mi jutna eszetekbe először ha egy fiú bevallja nektek, hogy szűz és a srác már 22 éves?

Figyelt kérdés
Őszintén válaszoljatok! Arra gondolok, hogy az első, második valahányadik randin elmondja, ha rákérdeztek (tudom nem minden lány kérdezi meg, de mégis ha...).
2009. máj. 21. 21:36
1 2
 11/18 anonim válasza:
100%
Nekem speciál a kinézete is számítana.. Ugyebár ha szűz 22 éves és szűz annak okai vannak. Vagy az,h nem szereti a társaságot..nem volt bnője még..zárkózott..vagy épp nem jól néz ki..esetleg takargatni valója van..mindenesetre olyan lányt keress aki nem az..és akkor mondd el neki ezt,ha tudod,hogy nem fog kiröhögni hanem épp ellenkezőleg..támogatni és segíteni fog!! Sok sikert!! :-)
2009. máj. 22. 12:12
 12/18 anonim ***** válasza:
100%
az hogy: "Jesszus!!! Hát mégiscsak van!!! Tök jó!!!" :)
2009. máj. 22. 18:06
 13/18 anonim ***** válasza:

én azt gondoltam a páromtól mikor elmondta, hogy jééé nem 16 évesen vesztette el? bár azért egy picit gáznak éreztem. De a lényeg h jol alakulnak a dolgok, és attol fügetlenül, h ö késöbb vesztette el mint én , attol még én vagyok a félénkebb :)

18/L

2009. máj. 23. 10:43
 14/18 A kérdező kommentje:

Utolsó

Szerinted gáz 16 éves kor felett szűznek lenni?

Jól van!

2009. máj. 23. 10:46
 15/18 anonim válasza:
Szerintem egyáltalán nem gáz 16 fölött szűznek lenni, sőt!! A mai lányok többsége könnyen kapható bármire, ezt tudják a pasik is és ki is használják. Szerintem egy lánynak egyáltalán nem szégyen ha szűz, talán a pasi is komolyabban veszi ez esetben, mert tudja hogy nem egy könnyűvére cafka akivel csak egy menetre éri meg elmenni!
2009. máj. 23. 20:02
 16/18 anonim ***** válasza:
Nekem imponált, amikor megtudtam, hogy a srác, aki udvarol nekem, még szűz. (Magas, szőke, kékszemű, intelligens, jó humorú..) Örültem neki, hogy számára a szex nem olyan olcsó dolog, amit akármikor, akárkivel... Fel se merült bennem, hogy értéktelennek tartsam, aki még nem kellett senkinek sem. Mondjuk a szexről én is ugyanígy gondolkozom, mint ő, nem vagyok olcsó áru, akit bárki megfogdoshat. Nem 14 vagy 17 évesen vesztettem el, hanem neki adtam oda felnőtt fejjel. Nagyon szép volt. Most is, sokkal több tapasztalat birtokában azt tudom mondani, hogy elsőre is ügyes, odafigyelő volt, nem ügyetlenkedett, nem kapkodott, az én örömem volt az első és legfontosabb neki.
2009. máj. 24. 12:30
 17/18 anonim ***** válasza:
Az, hogy de jó, mert én is az vagyok (17 lány) és majd együtt eshetnénk át ezen a szép élményen.:) számomra egy 22 éves szűz srác tökéletes lenne..:)
2009. máj. 24. 20:18
 18/18 anonim válasza:
Szerintem ha vonzónak találod a fiút, akkor nagyon is aranyos :P:P és nem baj, ha tapasztalatlan, majd belejön:)
2009. jún. 11. 21:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!