Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Lányok! Mi jutna eszetekbe...

Lányok! Mi jutna eszetekbe először ha egy fiú bevallja nektek, hogy szűz és a srác már 22 éves?

Figyelt kérdés
Őszintén válaszoljatok! Arra gondolok, hogy az első, második valahányadik randin elmondja, ha rákérdeztek (tudom nem minden lány kérdezi meg, de mégis ha...).
2009. máj. 21. 21:36
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
100%
hát én élvezném elvenni a szüzességét...ez olyan cukiii :D
2009. máj. 21. 21:39
 2/18 anonim ***** válasza:
100%
22 éves szűz fiú vagyok :P
2009. máj. 21. 21:48
 3/18 A kérdező kommentje:

Másodiknak

Ez jut eszedbe először?:)

2009. máj. 21. 21:49
 4/18 anonim ***** válasza:
73%
Azt, hogy túl félénk... A barátom 23 éves és szűz...Hát, mit ne mondjak, nagy hátrány...Pedig izgatott a dolog, hogy 1x szűz pasival, de rengeteg a probléma. Persze lehet más sokkal jobb szűzen is.
2009. máj. 21. 21:52
 5/18 anonim ***** válasza:
100%
NEkem is az hogy félénk.De nem zavar
2009. máj. 21. 21:58
 6/18 anonim ***** válasza:
100%
Elsőnek az, hogy őszinte ember, hiszen hazudhatna, mégsem teszi meg, hanem bevallja az igazat, vállalva akár azt is, hogy ott hagyom. De ilyet soha nem tennék. Utána azon járna az agyam, hogy na majd én bevezetem a szex világába. Az meg, hogy addig miért nem jött össze, úgyis kiderül, ahogy megismerjük egymást egyre jobban. Ha esetleg annyira visszataszító (és itt ápolatlanságra gondolok), akkor úgyis lepattintom az első randi után. Ha félénk egyszerűen, az nem probléma. Majd előttem nem lesz az. Nálam nem hátrány a szüzesség, ha az tenni akarással párosul. Tehát azért az ágyban akarjon örömet szerezni nekem, és legyen tisztában az alapokkal. Tehát azért tudja, hogyan néz ki kb-re egy nő, és hogy attól nem fog elélvezni a másik, ha csak ránéz. De amúgy nem lenne gond, ha szűz lenne a barátom.
2009. máj. 21. 22:00
 7/18 anonim ***** válasza:
100%

21:48as vagyok:

Ja, nem, de hát nem nekem szólt a kérdés, én az első válaszolóra reagáltam :)

Amúgy nemtudom, kíváncsi leszek mit szól majd a lány, akinek elmondom a megfelelő időben...

2009. máj. 21. 22:43
 8/18 A kérdező kommentje:

Oké persze.:)

Csak poén volt.:)

2009. máj. 22. 10:39
 9/18 A kérdező kommentje:

Hát igen nagyon nagy hátrány...

Sokkal rosszabb pozícióból indulok majd akkor a csajnál.

Egyből arra gondol majd, hogy mit össze kellene szenvednie Velem.:(

2009. máj. 22. 10:42
 10/18 anonim válasza:
100%
nekem az jutna eszembe először hogy nem baj,ritka de ne szégyeld magad emiatt:)főleg ha a lánynak sem volt ezelőtt szexuális élete(vagy fiatalabb jóval),van aki korán kezdi van aki kicsit később szerintem,én is visszafogottabb vagyok egy kicsit a kelleténél sajnos, azért vagyok még én is szűz ugyanennyi évesen..
2009. máj. 22. 10:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!