15/L vagyok és még sosem csókoloztam:$. Bár én úgy hiszem, hogy még nem maradtam le semmiről, kiváncsi lennék a ti véleményetekre is. Szerintetek ciki? ha gondoljátok írjatok nemet és kort
Figyelt kérdés
a válaszokat előre is köszönöm:)2011. dec. 30. 19:44
21/29 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat,am meg csak azért kérdeztem meg,hogy lássam,a fiúknak inkább azok a csajok jönnek be,akik már tapasztaltak,vagy azok akik még majdnem semmit sem tudnak ilyen téren...és nem azért,hogy bárki is megváltoztassa a véleményemet(am meg nem azért,de nem tudom a két kezemen megszámólni,hogy már mennyien bepróbálkoztak,de valahogy soha sem engedtem túlságosan közel magamhoz 1 fiút sem)
2011. dec. 31. 10:57
22/29 anonim válasza:
szerintem nem ciki ha még nem csókolóztál . én karácsony előtti este csináltam először. a pasim azt mondta hogy nem hiszi hogy ez volt az eslő pedig igen :$ . megörvendtem annak amit mondott. szerintem ez pasifüggő hogy ki milyen csajt szeret :).
14/L
23/29 anonim válasza:
Csináld azt mint a LB-m és én. Egyikünk sem csókolozott még és megbeszéltük, hogy egymással csináljuk. Nagyon jó volt és szerintem, nincs benne semmi, sokan csinálják.
24/29 anonim válasza:
Én 12 vagyok és még csak 2 szer smároltam.Azt hittem hogy az ciki hogy még csak 2-szer smároltam,de ahogy ezeket olvasom,már nem hiszem cikinek.
25/29 anonim válasza:
Elöszőr én is cikinek éreztem, én 15 évesen csókoloztam elöszőr,most 17 leszek..de! aztán eléggé büszke voltam magamra, hogy akkor történt meg, és nem vagyok olyan, h 12 évesen már nem vagyok szűz. Hidd el, a pasi örülni fog neki, h te lehetsz majd az első, és nem ciki! L/16 :)
26/29 A kérdező kommentje:
én is erre gondoltam:)...sztem is örülni fog majd a pasi h ő lehet nekem az első,legalábbis remélem:D
2012. jan. 2. 16:41
27/29 anonim válasza:
biztosan! hidd el! :) tapasztalat! :)
28/29 A kérdező kommentje:
elhiszem:)
2012. jan. 3. 12:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!