Hamarosan el fogom veszíteni a szüzességem de kicsit félek h mit csináljak azon kívül h fekszek hanyatt fekve:S őneki is én vagyok az első úgyhogy nem vagyunk valami tapasztaltak:S?
hehe. nekem is nemrég volt az első, és ugyanigy izgultam.
A lényeg h lazíts, és akkor nem fog fájni. :) Az első pár másodperc kellemetlen, de az utánna való isteni érzés kárpótol!
Aztán védekezni!;)
L/16

0 Bizalom és szerelem = vágy!
1 Nyugodt, kényelmes és biztonságos körülmények.
2 Bőven legyen időtök, ne kelljen sietni.
3 Előre megbeszélt biztonságos védekezés.
4 Hosszadalmas előjáték, ellazulás, meghittség, vágy = nedves és befogadó punci.
Ne feküdj hanyatt fekve (várva a véget!)Hanem aktívan vegyél részt az előjátékban! Öleld, csókold, simogasd a fiút! Nem baj, ha először orálisan is kielégíted, mert bizonyára túl fogja izgulni a dolgokat!
Ha elég nagy önbizalmat érzel magadban, akkor azt is teheted, amikor elérkezettnek találod az időt, hogy (miután jól felhúztátok az óvszert!) a fiú hanyatt fekszik és te fölé guggolsz, vagy térdelsz és megfogod a farkát, majd szépen beirányítod a "helyére", majd lassan beleereszted a testedet. Így te irányíthatod az események menetét!Ha ehhez nem érzel magadban elég bátorságot, akkor pedig hanyatt fekve, jól széttárt és felhúzott lábakkal igyekezz minél jobban befogadó lenni, hogy a fiúnak könnyű legyen a behatolás. A legjobb, ha a pénisz nem túl lassan, nem túl gyorsan, de egy határozott mozdulattal tövig hatol be és azután pedig megálltok a mozgásban. Így lassan múlik a feszítő érzés, miközben összeforrva csókolóztok és ölelitek egymást. Pár perc után már megszokja a hüvelyed az új és számára furcsa helyzetet és megszűnik a feszítő érzés kellemetlensége.
(Ne felejtsd el, hogy a hüvely nagyon tágulékony és a természet "erre a célra készítette" vagyis ez természetes állapot neki!)
Ezzel a menetrenddel csak az a baj, hogy amikor az ember ilyesmi terveket készít, akkor az soha nem valósul meg, mert a valóságban majdnem mindig minden máshogyan történik!
De azért ez volna az ideális!

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!