Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » 19 vagyok és szűz, de csak...

19 vagyok és szűz, de csak mert félek, hatalmasak a melleim. 6x próbáltam, de nem mertem levenni a mell-tartómat. Persze napi 3x v többx maszturbálok, de az nem ua. Mit kéne tennem?

Figyelt kérdés
2008. márc. 29. 15:43
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ezért ne akadj ki. Gondold végig...valaki irigyel téged a nagy mellekért, hiszen a pasik imádják :) Igen, fogadd el magad, és hidd el hogy ez csak előny :)
2008. márc. 30. 17:59
 12/20 anonim válasza:
100%
irigyellek...
2008. ápr. 3. 09:12
 13/20 anonim válasza:
100%
ha nem vagyok túl indiszkrét, mégis mekkora az a "hatalmas"...?
2008. ápr. 3. 09:13
 14/20 anonim ***** válasza:

Hát ne haragudj: NAGYON fura vagy. Én, ha találkoznék veled, azt hiszem, elég sokáig nem igazán bírnék megszólalni :-)

És te is elég jól látnád rajtam, mi a helyzet :-)

Azon csodálkozom, hogy mivel verted vissza idáig a fiúk ostromát??? És TE hogy bírtad ki nélkülük?

A másik (deszka) hozzászólónak, és neked is mondom: KIZÁRÓLAG olyan fajta nő létezik (már, amelyik nem sérült, és emiatt ronda) - amelyik NAGYON tetszik valamilyen férfinak! Ugyanis a többi típus már régen kipusztult!

Akinek nagy a melle, azt nem kell magyarázni... akinek meg kicsi, annak jó alakja, kedves mosolya, jó természete, csodálatos haja, szeme van - vagy ezekből több is.

Még egy kis önbizalmat szedjél össze a többihez, ami már régóta megvan - csak idáig még nem gondoltál rá :-)

2008. ápr. 26. 18:50
 15/20 anonim ***** válasza:
100%
gyere hozzám segitek rajtad:D:D bocs nem vagyok bunkó de ugy értem hogy egyes nők fél milliókat kiadnak hogy nagy legyen a mellük. és rengeteg ember van aki imádja az óriási melleket. én speciel az esztétikusat szeretem de vannak kivételek:P szerintem ne görcsölj hanem egy oylan palival ismerkedj aki megbámul és nem csufságol hanem megkiván és nem lesz gond egymásra találtok
2008. jún. 26. 01:44
 16/20 anonim válasza:
100%
szerintem, ha valakivel eljutsz odáig, hogy már majdnem lekerül a melltartód, akkor az azért van, mert tetszel neki és egyébként meg melltartóban is fel tudja mérni, hogy mekkora a melled...szerintem ne aggódj..küzdd le a gátlásaidat és hidd el minden jobb lesz! fogadd el magad!
2008. aug. 11. 19:08
 17/20 anonim válasza:
100%
szerintem a pasi melltartóban is fel tudja mérni mekkorák a melleid, és valószínű, azért van veled, mivel ez neki tetszik!! nekem is nagy mellem van és hidd el a férfiak többségének ez tetszik és nagyon sok lány szeretne a helyedben lenni. fogadd el magad, próbáld megszeretni a tested és már jobban fogod magad érezni ha ez sikerült!!
2008. aug. 11. 19:12
 18/20 anonim válasza:
100%

Nem értelek téged. A fiatal lányok 80%-a úgy 14-20 között mind nagy és súlyos mellekre vágyik. Tehát ha olyan adottsággal rendelkeznének, mint te, összetennék a két kezüket. De tisztázni kellene, mit is szégyellsz rajtuk. Túl nagyok a derekadhoz képest? Vagy a melleid formájával van a bajod? A férfiak szemszögéből nagyon-nagyon előnyös a hatalmas mell, sőt áldásnak tekinthető. Engem tinikorom óta hatalmas mellekkel áldott meg a természet, általános iskolai ballagásomkor 57 centi volt a derekam és 98-as a mellbőségem. Ugyanilyen méretekkel mentem két évvel később férjhez, 16 éves koromban, és nagyrészt a vékony alkatomon ülő hatalmas melleimnek köszönhettem, hogy akkor legyek asszony, mikor akarok. Következő évben megszültem az ikreimet, és akkor 102-re nőtt a mellem, míg a derekam 60 cm-re csak. Máig őrzöm ezt a formát. És mosolygok csak, mikor a melleimet bámulják vagy beszólnak, füttyögnek.

Te gyönyörű mellekkel rendelkezel. El sem hiszed, micsoda remek látvány lehet egy fiúnak, és mennyi férfi szemei előtt megjelensz képzeletben, mert elővesznek a memóriabankból, és álmodoznak rólad. Rengeteg udvarlód lehet, de te a kisebbrendűségi érzésed miatt elszalasztod őket. Minden hatalmas mellű nő vagy lány, akit ismertem, hamar elveszítette a szüzességét, mert idomaikra buktak a férfiak. Ha rámenősebb lettél volna, már 15-16 éves korodban neked is meglett volna a dolog, de 18 éves korodban mindenképpen. Ritkaság az olyan lány, aki nagy, súlyos mellű és még érintetlen 19 évesen (egy évvel vagyok idősebb, de már lassan négy és fél éve, hogy elvesztettem a szüzességem). De azt mondom neked: még nem késő, nagykorú vagy, azt a fiút választod, akit akarsz, de ne szégyellősködj, és főleg ne önkézzel váltsd ki a vágyaidat. Ha megtetszik egy fiú, kezdj el járni vele, és egy idő után engedd, hogy picit simogathassa a melleidet, mert avval szerezheted neki a legnagyobb örömöt és azzal mutathatod ki vonzalmadat, szeretetedet iránta. Az öröm természetes dolog, és férfiaknál a női mell érintése is fokozza a vágyat. Isten adta a nagy melleidet, fogadd el, úgyse lehetsz másmilyen, örülj neki, hogy a partnerednek természetszerű örömet okozol. Hidd el, nem fog panaszkodni, hogy túl nagy a cickód. Sőt, alig bír majd magával. Viseld tehát természetes kedvteléssel a melleidet! És valaki írta, melltartóban is lehet szeretkezni! A páromról tudom, ha melltartóban fogdos is, nem szabadon, ritka az, mikor le tudom beszélni a dologról.

Nem bűn nagymellűnek lenni. Nemcsak én, húgom is darázsderekú, hatalmas mellű. Mindkettőnk melleit már 15 évesen élvezhette a barátunk, 16 éves korunk óta rendszeres nemi életet élünk, 17 évesen szültünk, én három éve, ő most áprilisban, férjeink elégedettek és boldogok, kielégítettek, akárcsak mi. (Mielőtt bárki nekünk rontana, elmondom, nem vagyunk romák, csak olyan nagyon fiatalon szülős családban nőttünk fel, és a férjhez menésre rásegített az alkati adottság.)

Nem tudom, ki vagy, de ha problémád van még ezzel a kérdéssel, én szívesen segítek a gondjaidon, ha úgy gondolod.

2008. szept. 3. 09:23
 19/20 anonim ***** válasza:
Amúgy, akik egyből dögös dudákra gondoltak azok tudják, hogy vajon milyen hatalmas? A dögös dudáktól senkinek sincsenek gátlásai, csak a nagy folyós csecsektől...
2010. jan. 22. 00:48
 20/20 anonim ***** válasza:
hülye vagy???ha ekkora melleim lennének magamra masztiznék...xD
2011. jan. 20. 15:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!