Ez télleg igaz? Aki a szűz csillagjegyében született az örökre szűz marad?
Figyelt kérdés
2011. dec. 28. 14:47
12/21 anonim válasza:
szerinted mégis miért az lenne a neve?! csak heccből?
én bika vagyok... az ágyban is.:D
13/21 anonim válasza:
persze hogy szűz maradsz. nem is értem mért tetted fel ezt a kérdést.. DBL -.-"
14/21 aszomszedneni válasza:
anyám is Szűzs csillagjegyű , ez azt jelenti , hogy én vagy Jézus ? ? ?
15/21 anonim válasza:
OMFG!! :O , úristen. Na akkor már tudom ki miben fog meghalni, én meg na pont szűz. Hát mind1 talán jobb mintha egy oroszlán szétmarcangol, és szép lassan esz meg mialatt szenvedek. Vagy a halak apró csipkedéssel eszik meg a testem.
16/21 LadyLee válasza:
"anyám is Szűzs csillagjegyű , ez azt jelenti , hogy én vagy Jézus ? ? ?"
Látod! És az még hagyjén, de ezt a GYK-ról kell megtudnod!
17/21 anonim válasza:
ez nem igaz! viszont az bizonyos, hogy a mérleg csillagjegynek erősen vigyázni kell a szűz csillagjeggyel mert veszélyesek!
18/21 anonim válasza:
Én is sok Szüzet ismerek, és pont nem arról híresek, hogy sokáig tartogatnák a szüzességüket, a legtöbb Szűz jegyű ismerősöm elég korán kezdte.....
19/21 aszomszedneni válasza:
egyébként baromira nem függ a csillagjegytől ez az egész úgy b***mság ahogy leírtad ...
20/21 anonim válasza:
Az egyik válaszolónak attól kell tartania hogy két Jézus született:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!